Oglas
· · Komentari: 0
glumica

Dženifer Lopez napravila veliku promenu: Ponela novu frizuru koja ju je učinila neprepoznatljivom (FOTO)

Dženifer Lopez odlučila je da znatno skati kosu

1662903187_3e1fab11baf917515a942d9d1bd052157ee3ce02.jpg
Foto: Epa
Oglas

Dženifer Lopez viđena je juče na ulicama Beverli Hilsa u društvu Benove najstarije ćerke Vajolet (16).

NJih dve su izgledale kao da se lepo zabavljaju, dok završavaju dnevne obaveze po gradu. Ono što ne možemo da ne primetimo je velika promena na Dženifer Lopez. Pevačica i glumica odlučila je da nakon venčanja promeni frizuru, pa je znatno skratila kosu, a ima i šiške, nosi takozvani - šag. Kosa joj izgleda kao da ju je samo prirodno osušila i krenula.

Pročitajte još: KAMILA se sa BISERIMA oko vrata pojavila na krunisanju: Da li nova kraljica nastavlja MODNU tradiciju Elizabete II? (FOTO)

Dženifer se za šetnju gradom odlučila za jednostavan spoj krem širokih pantalona i bele majice. Izbor koji ne može da bude pogrešan za prelazak iz letnje u jesenju sezonu. Kombinaciji je dodala braon kaiš i veliku Diorovu tašnu koju obožava. Svemu je dodala i zlatni nakit i neizostavne naočare za sunce.

Vajolet, sa kojom je Džnifer bila u šetnji, je najstarija ćerka Bena Afleka, a glumac ju je dobio u braku sa koleginicom i bivšom suprugom Dženifer Garner. Zanimljivo je bilo to da su sve Benova i Dženiferina deca prisustvovala nedavnoj ceremoniji venčanja što je bilo izuzetno značajno za par.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas