Oglas
· · Komentari: 0

"Ona je otporna na metke": KAMILA Parker sada nosi TITULU kraljice, a javnost joj ovo nikad neće oprostiti (FOTO)

Kamila Parker je javnosti već godinama poznata, ali je uvek bila u Dajaninoj senci

1662985840_profimedia-0721924369.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kamila Parker Bouls se udala za princa Čarlsa u državnoj službi 2005. godine, iako su njih dvoje bili u romantičnoj vezi više od 25 godina. Iz bakingemske palate na dan Čarlsovog i Kamilinog venčanja objavljeno je da Kamila neće nositi titulu princeze od Velsa, koja joj zakonski pripada, i da neće postati kraljica kada Čarls stupi na britanski presto.

Ipak, svekrva ju je pred smrt odlučila počastiti i nagraditi. Možda i oprati savest jer joj nije postala snaha kada je Čarles to prvi put poželio.

Kraljica supruga je ženski partner, supružnik ili pratilac kralja. Supružnica nije formalna uloga i njena podrška monarhu je simbolična. Titula se razlikuje od kraljice na vlasti, koja je sama po sebi vladar, poput kraljice Elizabete II.

Priča o Kamilli, pametnoj, obrazovanoj i duhovitoj ženi koju kralj Velike Britanije voli celi svoj život, seže u sedamdesete godine prošlog veka. Kamilla, iako bliska kraljevskoj obitelji, nije bila pogodna za budućeg kralja iako ju je obožavao. Nije imala plavu krv i a bila je sa muškarcima pre nego što je upoznala princa.

Kada je postalo jasno da kraljica neće dozvoliti brak Čarlsa i Kamille, njega su poslali u vojsku, a ona se udala. Nije ostala u sobi i plakala. Nikada nije dozvolila da je zgazi muškarac.

Pročitajte još: Princ Hari emotivnim rečima oprostio se od bake, kraljice Elizabete: Prisetio se trenutaka kada je prvi put srela njegovu decu

Svet je potom upoznao princezu Dajanu, rođenu u aristokratskoj porodici Spencer, kojoj je ugovoren brak s princom Čarlsom.

Dajana je imala 20 godina, nije bila intimna sa momcima pre nego što je videla Čarlsa i imala je sve fizičke karakteristike princeze iz bajke. U neizmernom obožavanju Dajane, svet stalno zaboravlja da je pristala na ugovoreni brak sa nepoznatim muškarcem kojeg je pre venčanja videla devet-deset puta i oslovljavala sa "sir".

Kamila Parker Bols ne uživa naklonost javnosti još otkako se saznalo da je Čarls i u braku sa Dajanom, nastavio vezu sa njom.

Foto: Profimedia

Bilo nas je troje u tom braku - prevelika gužva.

Kada je u čuvenom intervjuu BBC-a, 1996. godine, princeza Dajana pred milionskim auditorijumom ovako opisala svoj brak sa britanskim prestolonaslednikom, malo ko je bio iznenađen.

Ljubavna veza princa Čarlsa i Kamile Parker Bols bila je godinama javna tajna.

To što je izabrala da bude sa njim, znak je snage osećanja koje je Kamila imala prema Čarlsu, uprkos javnom neprijateljstvu i uznemiravanju koje je to izazvalo njenoj porodici, posebno njenoj deci, Tomu i Lori.

Tom Parker Bouls je progovorio o danima kada su se paparaci krili u žbunju ispred porodične kuće u Viltširu.

„Ne postoji više ništa što bi bilo ko mogao da kaže o našoj porodici što bi nas uvredilo“, napisao je 2017. godine u listu „Tajms“ i dodao: „Moja majka je otporna na metke“.

O tim danima, Kamila je rekla: „Niko ne voli da ga stalno gledaju“.

„Samo treba da nađeš način da živiš sa tim.“

Usledilo je 15 godina obožavanja princeze Dajane i mržnje Kamile. 

Kada princ Čarls govori o Kamili, uvek naglašava koliko voli da razgovara sa njom. On stalno govori o njenom duhu, o njenim interesovanjima. Stalno priča kako vole iste knjige i predstave i da imaju isti smisao za humor. 

Poslednjih 40 godina mediji i javnost čuju samo jadikovke o princezi Dajani, a niko nikada nije čuo ni za Kamilu ni za Čarlsa. Poslednjih 40 godina Kamila je kamenovana i okrivljena za raskid.

Godine 2005, nekoliko meseci nakon njihovog venčanja, skoro dvadesetjednogodišnji Hari je rekao da je Kamila „divna žena“ koja je veoma usrećila njihovog oca.

„Vilijam i ja je volimo i jako se dobro slažemo s njom.“

Bilo koji brat je malo rekao o osećanjima prema Kamili u godinama nakon toga.

Međutim, posmatranje interakcije i govora tela između Vilijama, njegove supruge Ketrin i Kamile na javnim angažmanima – oseća se toplina i bliskost što sugeriše da su odnosi, barem sa Kembridžima, dobri.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas