"Porodica me je održala u životu": Alek Boldvin o tome kako je prevazišao tragediju na snimanju

Kristina LJubisavljević

27. 09. 2022. 000000 08:33

Foto: Profimedia

Glumac Alek Boldvin zahvalio se svojoj porodici što ga je održala u životu u poslednjih godinu dana nakon slučajnog pucanja na snimanju filma „Rust“ u oktobru 2021.

Alek je još jednom postao otac kada je dobio sedmo dete sa Hilarijom Boldvin prošle nedelje, a ovo ga ne navelo da sa pratiocima podeli emotivan tekst u kome opisuje osećanja koja su ga pratila u proteklih godinu dana.

- Srce mi je bilo slomljeno hiljadu puta prošle godine i stvari u mom životu možda nikada neće biti iste. Puno promena dolazi, ali moja porodica me je održala u životu. Oni su moj razlog za život - napisao je glumac.

Pročitajte još: Dru Barimor progovorila o teškom detinjstvu: Postala je poznata sa samo sedam godina, ali je život nije mazio

Alek bi uskoro mogao da se suoči sa krivičnom prijavom zbog slučajnog ubistva na snimanju kada je pucao iz pištolja koji nije trebalo da sadrži prvu municiju, a tom prilikom preminula je Halina Hačins, koja je bila fotograf. Porodica preminule žene podnela je tužbu protiv Aleka dva meseca kasnije.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU