Oglas
· · Komentari: 0
glumica

Kim Besindžer govorila o razvodu od Aleka Boldvina: "Prošli smo kroz težak, veoma glasan razvod"

Kim Besindžer i Alek Boldvin bili su u praku pet godina

1651135556_pjimage-27-.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Glumica, Kim Besindžer, govori o raskidu sa Alekom Boldvinom i o tome kako je to uticalo na njihovu ćerku, Irland Boldvin.

Tokom epizode ​​na Fejsbuk kanalu Red Table Talk rekla je da su ona i Alek (64) "prošli kroz težak, veoma glasan razvod kada ste u javnosti“.

Pročitajte još: Da li ste čuli za Eptaderm? Švajcarski naučnici su stvorili linije koje ciljano neguju ova stanja kože

Kada je voditeljka Jada Pinket Smit pitala Besindžer o zajedničkom roditeljstvu Ireland (26) sa Alekom usred borbe manekenke sa anksioznošću, Besindžer je kroz smeh rekla da se ona i njen bivši nisu videli "oči u oči".

Kim i Alek bili su u braku 1993. do 2002. godine:

- Mislim, hajde. Imali smo svoje izazove. I ne mislim da je Alek bio emocionalno ili mentalno dostupan za takvu vrstu razgovora, ali on u svom životu deluje na sasvim drugačiji način - rekla je Kim.

- Razvod je težak za dete, bez obzira na to kako se dešava, a naš je bio veoma javan i gadan. Ako je htela da dođu njeni prijatelji i da piše po zidovima olovkom, to je bilo u redu... Želela sam da njeno detinjstvo bude puno ljubavi i svetlosti, životinja i prijatelja.

Pročitajte još: PERUTANJE, TAMNE FLEKE ILI DEPIGMENTACIJA? Ovog Vaskrsa otkrijte “švajcarsku tajnu” zdrave kože

Nakon borbe za starateljstvo Kim i Boldvin ostali su u dobrim odnosima.

- Alek i ja samo sada dobro. Život ide dalje - rekla je Kim, prenosi People.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas