Oglas
· · Komentari: 0

Alek Boldvin dao prvi intervju od događaja koji je potresao svet: "Učinio bih sve da poništim ono što se dogodilo"

Alek Boldvin dao je prvi intervju od strašnog incidenta koji se dogodio 21. oktobra i iskreno progovorio o svemu što se tada dogodilo i danima koji su usledili.

1638526553_profimedia-0646174427.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Alek Boldvin je razgovarao sa voditeljem Džordžom Stefanopulosom iz ABC i detaljno opisuje dan kobne pucnjave na snimanju njegovog filma Rust kada je preminula snimateljka Halina Hačins.

Boldvin je započeo intervju rekavši da je rešio da da intervju jer postoji niz zabluda  u vezi sa slučajem, prenosi People.

- Želim da se uverim da nisam prikazan kao žrtva, jer ovde imamo dve žrtve. Sve ono što se desilo tog dana do ovog događaja bilo je zasnovano na jednoj ideji, a to je da smo oboje pretpostavili da je pištolj prazan, osim onih lažnih metaka - rekao je Boldvin.

Pročitajte još: MEGAN MARKL ODNELA POBEDU: Ovu priču o njoj novine nisu smele da objave, a sada će SKUPO PLATITI (FOTO)

Alek Boldvin opisuje trenutke nakon kobne pucnjave u Halinu Hačins: „Mislio sam, da li se ona onesvestila?“

- Pomisao da su u tom pištolju meci bili stvarni pala mi je tek posle 45 minuta do sat vremena. Stajao sam iznad nje 60 sekundi, a ona je ležala.

Glumac je rekao da je postavljao scenu sa Halinom tokom probe kada se to dogodilo. Naime, preminula snimateljka mu je objašnjavala gde da drži pištolj.

- Ona me je vodila kroz to kako želi da držim pištolj. Na kraju je bio uperen tačno ispod njenog pazuha.

On tvrdi da nije povukao obarač, već je napeo pištolj i onda je pištolj opalio.

Boldvin je dodao:

- Nikada ne bih uperio pištolj ni u koga i povukao okidač na njih.

On je rekao da doživljava posledice, uključujući i to da stalno sanja o tom danu, posebno sa slikama oružja.

- Fizički sam se mučio. Iscrpljen sam od ovoga jer moram da pokušam da budem tu za svoju decu. Moja porodica je sve što imam - rekao je Boldvin (63), koji ima šestoro male dece i odraslu ćerku.

Pročitajte još: Gde su sada glumci OMILJENOG PRAZNIČNOG filma "U stvari ljubav": Tragedija, slomljeno srce i Holivud (FOTO)

Na pitanje voditelja da li je to najgora stvar koja mu se ikada dogodila Boldvin kaže:

- Da. Da. Zato što se setim unazad i razmišljam šta sam mogao da uradim. Učinio bih sve da poništim ono što se dogodilo

Potom ga je voditelj pitao da li oseća krivicu:

- Ne. Neko je odgovoran za ono što se desilo, i ne mogu da kažem ko je to, ali znam da nisam ja. Ne kažem to olako.


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas