Evo kako izgleda SESTRA JELENE ĐOKOVIĆ: Ovaj sport joj je strast, a već godinama je u srećnom braku (FOTO)

Jelena Knežević

08. 10. 2022. 000000 17:30

Foto: Ata images

Novak i Jelena Đoković u skladnom su braku, a kruna njihove ljubavi su njihovi naslednici, Tara i Stefan. Dok ceo svet zna za njih, malo je poznata činjenica da Novakova izabranica ima mlađu sestru Mariju.

Marija je pre nekoliko godina zajedno sa sestrom brodrila Novaka na US Openu. Svestrana je kao i Jelena, pa je zanimaju razne teme poput mode, različitosti, meditacije, fotografije..

Pročitajte još: Ćera Mikija Jevremovića progovorila o zdravstvenom problemu: "Imala sam temperaturu šest meseci i niko nije znao šta mi je"

Marija već nekoliko godina uživa u skladnom braku sa Budimirom Jovkovićem. Na društvenim mrežama neretko deli njihove zajedničke fotografije, a po njihovim osmesima i poljupcima vidi se koliko uživaju i da je njihova ljubav jaka.

Voli konje, ali i druge životinje, a njena velika strast je jahanje. Veliki deo vremena posvećuje ovom sportu, što se može i videti po fotografijama koje objavljuje.

Pročitajte još: Sofija Milošević se u trudnoći ugojila 10 kilograma: Rešila se svakog grama viška bez puno odricanja, a otkriva i kako

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU