Oglas
· · Komentari: 0

Ćera Mikija Jevremovića progovorila o zdravstvenom problemu: "Imala sam temperaturu šest meseci i niko nije znao šta mi je"

Pevačica progovorila o operaciji tumora na dojci

1665212528_jelena-jevremovic.jpg
Foto: Youtube printscreen/kovamdadetermin
Oglas

Jelena Jevremović otišla je na konsultaciju povodom estetske korekcije grudi i ne sluteći da će joj pronaći promene na levoj dojci. Hitno je operisana, a danas se oseća dobro. Ipak, ovo iskustvo je potpuno promenilo, i navelo je da drugačije gleda na život. Ispričala je da se 2017. godine borila sa dosta stresa, što se odrazilo i na njeno zdravlje.

Pročitajte još: Nikoga ne ostavlja ravnodušnim: Dragana Kosjerina odevnom kombinacijom ostavila sve bez daha

- Imala sam jako stresan period i mogu da kažem da mi je stres srednje ime od kad sam se rodila i onda je došao neki period kada je on bio toliko učestao, u toliko velikoj meri, negde tamo od 2017. godine kada sam te neke privatne probleme imala – od smrti oca, pa još nekih drugih stvari...", ispričala je ćerka Mikija Jevremovića nedavno u emisiji RTS Ordinacija.

- Bio je jako težak period, bilo je ili pukovnik ili pokojnik. Jedva sam izgurala to sa svom svojom energijom i snagom. Nekako dok je sve to trajalo ja sam sve držala, meni nije bilo ništa, a kad sam se opustila i kada sam konačno dovela i život i sebe u red, onda je počelo sve živo da me napada - od svih mogućih prehlada, problema s kičmom, dok nije na kraju došlo i do problema sa dojkom, odnosno do tumora", objasnila je Jelena i otkrila da je ona pola godine imala povišenu temperaturu.

"Mene je pratila temperatura 37,4 stepeni šest meseci i niko nije znao šta mi je. Išla sam čak i da se testiram na koksaki, svojevoljno, zato što sam čitala o tome, a zamarala sam se. Radila sam sve moguće i tumor markere, vadila krv... Sve moguće analize, samo nisam otišla grudi da proverim", rekla je Jevremovićeva koja je nakon operacija na Instagramu apelovala na devojke i žene da idi na redovne kontrole.

Pročitajte još: Anastasija Ražnatović se oglasila nakon saznanja da će postati tetka po drugi put: Evo kako je reagovala (FOTO)

"Nakon skoro 6 sati na operacionom stolu i nimalo jednostavne operacije, sve je, hvala Bogu, prošlo dobro. Danima pre zahvata bila sam u agoniji, plašeći se da je karcinom maligan, brinući i neprestano razmišljajući o deci i svima onima, koje kada legnem na operacioni sto, ostavljam iza sebe... Hrabra sam, maltene neustašiva, nikada se nisam predala... Ali kada su ti životni konci istrgnuti iz ruku i nemaš kontrolu, osetiš se u momentu bespomoćno i slabo. Nema ništa gore i strašnije od toga. Zato, ako češće uradimo makar malo za nas same, to je mnogo!", napisala je Jelena tada.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas