Ana Ivanović se odlučila na veoma HRABAR modni potez: NJen stajling je iznendio mnoge, a jedan KOMAD odeće je svima zapao za oko (FOTO)

Isidora Čolaković

13. 10. 2022. 000000 17:30

Foto: Printscreen/Instagram - anaivanovic.

Ana ima gotovo nepogrešiv stil oblačenja, koji je često meta domaćih i stranih medija. NJeni odabiri garderobe se dopadaju mnogim modnim kritičarima, a ona je i ovog puta opravdala očekivanja.

Poznato je da ona prati modne trendove i da često kači fotografije kombinacija za koje se opredelila na svoj Instagram profil. Tako je i ovaj stajling iznenadio mnoge i izazvao brojne pozitivne komentare.

Pročitajte još: Jelisaveta Orašanin zapalila društvene mreže: NJena MODNA kombinacija nikog nije ostavila ravnodušnim (FOTO)

Kombnacija u kojoj se slikala je idalna za posao, tako da ukoliko vam treba inspiracija za stajling koji ćete nositi na radnom mestu možete se poslužiti Aninom idejom.

 

Odlučila se za bele pantalone sa dubokim strukom koje imaju nešto kraće i široke nogavice, pa su tako njene cipele došle do izražaja. Nosila je crne salonke, kao i pleteni, rupičasti džemper sa sjajnim detaljima. Vrhunac modne kombinacije bio je bež mantil koji je bio samo malo kraći od panrtalona. Ovaj model je vanvremenski i veoma lepo stoji skoro svakoj ženi. Ceo stajling je upotpunila plavom torbicom koja se prelepo uklopila.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU