· · Komentari: 0

"Naročito da bi impresionirao svoju taštu": ANA IVANOVIĆ otkrila detalje odnosa sa Bastijanom Švajnštajgerom

Bivša teniserka otkrila zanimljive detalje iz privatnog života i braka sa Nemcem

1661409321_profimedia-0686439239.jpg
Foto: Profimedia

Bivša teniserka Ana Ivanović sa svojim suprugom Bastijanom Švajnštajgerom, od početka komunicira na engleskom. Međutim malo ko zna da se u njihovom domu govori i nemački i srpski jezik.

Ana se trudi da nači nemači, a Bastijan se trudi da nauči srpski, a zanimljivo je da je Švajnštajger nju na nemačkom prvo naučio da izgovori rečenicu: ,,Ne, hvala, srećno sam zaljubljena."

-To se dogodilo nakon našeg prvog sastanka, u Minhenu. Rekao je da, ako mi se neko obraća na nemačkom, treba da izgovorim ovu rečenicu. To je tako smešno i tipično za Bastijana - rekla je lepa Ana.

Foto: Profimedia

Ana ističe da se Bastijan još od početka njihove ljubavne veze dosta trudio da nauči srpski jezik.

- Od početka se trudio da nauči srpski, naročito da bi impresionirao svoju taštu - rekla je Ana.

Ona je istakla i da njeni sinovi Leon i Luka govore engleski, ali i maternje jezike svojih roditelja. 

Pročitajte još: "Moja majka je krivac": Evo kako je počela i zbog čega se završila ljubav JOVANE JEREMIĆ i njenog bivšeg supruga

- Ja uglavnom s Bastijanom razgovaram na engleskom, dok s decom pričamo sve ― engleski, srpski i nemački. Ali sada učim i nemački, dok Bastijan razgovara sa sinovima. Već umem da kažem rečenice kao što su "Morate da delite", "Pazite, ovo je opasno" ili "Povrće je zdravo". S decom je sve lakše ― rekla je Ana i zaključila: ― Porodica je najlepši timski sport na svetu.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.