Oglas
· · Komentari: 0
stil

Ana Ivanović dokazuje da je "malo mnogo": Savršena kombinacija haljine i sandala (FOTO)

Ana Ivanović ostaje dosledna finim izborima.

1632555033_dcf69de1df305dc4b10c57d64446d98660e92fbc.jpg
Foto: Epa
Oglas

Nekdašnja najbolja teniserka sveta, a definitivno jedna od najlepših sportistkinja, Ana Ivanović, ponovo je zablistala u najnovijoj modnoj kombinaciji.

Elegantna Ana Ivanović

Ana ima istančan ukus, ljubitelj je elegancije, a da je "malo mnogo" pokazuje njen odabir garderobe. Za uživanje u zalasku sunca, a prema komentaru koji je napisala, Aninom omiljenom delu dana, odabrala je usku top haljinu midi dužine u kombinaciji za zanimljivim sandalama.

Pročitajte još: KEJT MOS na Nedelji mode u Londonu obukla najtraženije FARMERKE JESENI i pokazala koji je najbolji način da ih nosimo (FOTO)

Haljina je bež boje jedne od najmodernijih ove godine, a kako bi "razbila" njenu jednostavnost obula je roze-zelene sandale.

Kosu je skupila u opuštenu punđu, a sa vrlo malo šminke ostala dosledna stilu koji godinama prati i po čemu je prepoznatljiva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Kako se vama sviđa nova kombinacija Ane Ivanović? Ukoliko se pitate oko naredne elegantne kombinacija, Anin izvor bi mogao da vam posluži kao ideja.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas