Rijana otkriva kako ju je majčinstvo promenilo: "Osećam najveću ljubav ikada"

Kristina LJubisavljević

13. 11. 2022. 000000 10:40

Foto: Profimedia

Pevačica dete još uvek nije prikazala javnosti, a nije poznato ni kako se zove. Nekoliko puta je komentarisala da se kao majka oseća odlično, ali da joj je i dalje čudno da je u toj ulozi.

- Najbolji osećaj, najbolji. Osećam najveću ljubav ikada, ne mogu to da opišem. Novo je. Fascinantno je. Svaki korak, svaki izraz lica, svaka nova prekretnica. Sviđa mi se. On je najsrećnija beba. Bez obzira šta radite ili šta osećate, kada vam se osmehne, sve ostalo jednostavno nestane -  ispričala je pevačica voditeljku Deniz Van Outen, prenosi Mirror.

Pročitajte još: SLAVNI GLUMAC: Magazin "Pipl" izabrao najseksipilnijeg muškarca u 2022. godini, a onda je došlo do "sukoba" sa bivšim nosiocem titule: "Ne odričem se!"

Rijana kaže da ju je to što je postala roditelj inspirisalo da se prijavi za nastup na Superboulu u januaru jer joj je bio potreban izazov da bi je podstakao da se vrati na scenu.

- Sada sam strpljiva. Primorani ste da budete strpljivi kao majka, kao roditelj, uopšteno. Trudnoća je takođe imala svoje prednosti.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU