Oglas
· · Komentari: 0

Čuveni Čendler bio u vezi sa Džulijom Roberts, upoznali su se zbog "Prijatelja", a onda je glumac odlučio da stavi tačku: " Stalno sam mislio da će raskinuti sa mnom"

Metju Peri i Džulija Roberts su bili u vezi

1666685041_Untitled.jpg
Foto: YouTube/ Printscreen/Caveman
Oglas

Poznato je da su česte ljubavne veze između glumaca i glumica, a mnoge su bile toliko davno da javnost gotovo nikada nije saznala za njih. Tako mnogi nisu znali da su Metju Peri, zvezda serije "Prijatlji" i glumica Džulija Roberts bili u vezi 90-ih godina.

Džulija Roberts je pre pojavljivanja u popularnoj seriji imala poseban zahtev za producente, prihvatila bi ulogu, ali je želela da njen lik bude povezan sa Čendlerom Bingom. Peri je zbog toga kontaktirao glumicu, a onda je usledila prava romansa.

- Tada sam joj poslao ruže i na papir napisao: "Jedina stvar koja je uzbudljivija od šanse da ćeš učestvovati u šouu je da napokon imam izgovor da ti pošaljem cveće". Ne samo da je Džulija pristala da radi u seriji, nego mi je poslala i poklon – poslala mi je mnoštvo peciva – rekao je Peri za The Times.

Dok je došlo vreme snimanja epozode sa Džulijom par je već bio u vezi. Ipak, veza nije dugo trajala jer je, kako Metju objašnjava, njemu nedostajalo samopouzdanja da bi bio u toj vezi.

Pročitajte još: Džordž Kluni ispričao kako je ZAPROSIO Amal: "Bilo je KATASTROFA" - izabranica mu je odgovorila tek posle 20 minuta

Glumac je sada otkrio detalje iz ove veze u svojim memoarima. Kako je istakao on nije mogao da veruje da se zabavlja sa Džulijom Roberts.

NJih dvoje su izlazili nekoliko meseci pre nego što je Peri prekinuo vezu, na veliko iznenađenje lepe glumice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

- Dva meseca kasnije, bio sam samac. Zabavljanje sa Džulijom Roberts je bilo previše za mene. Stalno sam mislio da će raskinuti sa mnom. Zašto ne bi? Nisam bio dovoljan, nikada nisam mogao da budem dovoljan, bio sam slomljen -  piše Metju, prenosi People.

Kako ona ne bi raskinula sa njim, Peri je odlučio da raskine sa njom.

- Tako da umesto da se suočim sa neizbežnom agonijom gubitka nje, raskinuo sam sa prelepom i briljantnom Džulijom Roberts - ispričao je čuveni Čendler.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas