Oglas
· · Komentari: 0

Eminem otvorio dušu: "Umalo sam umro od predoziranja 2007"

Eminem je jedan od najpoznatijih repera na svetu, a čak i oni koji ne slušaju tu vrstu muzike, znaju za ovog pevača i to koliko je uradio za popularnost muzike kojoj je odan decenijama

1667809658_profimedia-0735545436.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Eminem je veliku popularnost stekao je krajem 90-ih godina, 1999. je osvojio i Gremi nagradu za drugi album u karijeri, dok je njegov sledeći album postao je najbrže prodavani u istoriji.

Ipak, i on je dotakao tamna mesta slave, pa je sada iskreno govorio o predoziranju koje se dogodilo 2007. godine. U subotu uveče primljen je u Rokenrol kuću slavnih i rešio da ispriča priča o svojoj borbi protiv zavisnosti, a ćerku Hejli zamolio da ne sluša.

Pročitajte još: Oglasio se Nik Karter iz "Bekstrit bojsa" povodom smrti mlađeg brata: "Iako smo imali komplikovan odnos..." (FOTO)

- Shvatam kakva je čast biti ovde večeras i kakva je privilegija raditi muziku koju volim. Muzika mi je u suštini spasila život… Održaću ovo što je moguće bezbolnije. Verovatno ne bi trebalo da budem ovde večeras iz nekoliko razloga. Umalo sam umro od predoziranja 2007. Morao sam da se zaista izborim i tako sam počastvovan i zahvalan što sam čak u mogućnosti da budem ovde i radim hip-hip muziku, jer je toliko volim - isken je on, prenosi Page Six.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marshall Mathers (@eminem)

Eminem objašnjava da je njegova zavisnost počela tokom snimanja autobiografskog filma „8 milja“ iz 2002.

- Na setu smo radili 16 sati. Jednog dana neko mi je dao drogu i to me je nokautiralo. Pomislio sam: "Ovo mi treba stalno" - objašnjava reper.

Kasnije je otišao na rehabilitaciju i promenio život iz korena:

- Kada sam izašao sa rehabilitacije, morao sam da smršam, ali sam takođe morao da smislim način da funkcionišem trezan. Imao sam problema sa spavanjem, pa sam počeo da trčim. To mi je dalo visok prirodni endorfin, što mi je pomoglo da zaspim - rekao je on za Men’s Journal.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas