Devojka je pronašla jednostavan način da uvije kosu: Ovaj predmet svi imamo kod kuće (VIDEO)

Kristina LJubisavljević

13. 11. 2022. 000000 11:40

Foto: Tik Tok/printskrin/ kennarwood

S obzirom na to da nam se približava sezona praznika i okupljanja idealno je vreme da isprobamo nove frizure. Kovrdžava kosa uvek je bila simbol elegantne frizure, pa su žene konstantno u potrazi za načinima uvijanja kose.

Jedna korisnica Tik Toka otkrila je lak način da uvijete kisu bez korišćenja električnih uređaja koji greju, poput prese i figara. Sve što vam je potrebno su plastične kese. U videu je kosu podelila na dva dela i za svaki zakačila kesu. Zatim je kosu uvijala oko kesa, a onda tako prespavala. Ujutru se probudila sa svrešenim, holivudskim kovrdžama.

Pročitajte još: Uklonite fleke od šminke na jednostavan i jeftin način: Uz pomoć ova dva proizvoda koja svi imamo u domaćinstvima

@kennarwood I was very surprised how much I liked these ones😂 I have the tutorial pinned on how I do this method of heatless curl!! #heatlesscurls #plasticbagcurls #heatlesshair #leggingcurls ♬ Dream Lover - Bobby Darin

- Ovaj put koristimo plastične kese iz prodavnice. Uzela sam dve plastične kese i napunio ih sa još dve da budu malo deblje. Bile su lagane tako da je bilo lako spavati u njima - objasnila je.
 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU