· · Komentari: 0

Da li je preterala? Ova devojka obožava trend "debelih obrva": "Obožavam ih" (VIDEO)

Odlučila je da ispoštuje trend "debelih obrva" koji je već nekoliko godina na sceni

1667650652_Untitled.jpg
Foto: Tik Tok/ Printscreen/ mariiking

Svaka sezona nosi nove tendove, ne samo kada je u pitanju odeća, već i način šminkanja. Jedan trend već nekoliko sezona zaokuplja pažnju žena iz celog sveta - debele obrve. Od kad su stupile na scenu, sa nje ne silaze i postale su prava okupacija. Ođednom se šminka pretovrila u način nošenja obrva.

Pročitajte još: NE BACAJTE šminku i kozmetiku kojoj je ISTEKAO ROK: Ovo je 6 genijalnih NAČINA kako da ih UPOTREBITE u kući

Tako je jedna devojka imala veliku želju za debelim obrvama, a mnogi misle da je ipak "malo" preterala. Ona je rešila da učestvuje u jednom od brojnih izazova na Tik Toku u kome koricnici prvo prikrivaju ono što im se kaže da im ne stoji lepo. Tako je ona rukom pokrila oči i posle samo nekoliko sekundi odmaknula ruku od lica da bi otkrila kako izgledaju njene obrve.

@mariiking__

I love them personally <333

♬ original sound - oscar

Međutim, uprkos onome joj drugi kažu ona je uverila svoje obožavaoce da ona voli svoj izgled i da od obrva koje ima neće odustati. Svakako, najvažnije je da se dopadamo, pre svega, sami sebi.

Da li biste i vi poneli ovakav trend?

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.