"Dosta stvari sam kupila na sniženjima": Anastasija Ražnatović potpuno iskreno o garderobi i trošenju novca - "Delim stvari sa majkom"

Jelena Knežević

16. 11. 2022. 000000 09:20

Foto: ATA images

Anastasija Ražnatović mlada je pevačica koja već iza sebe ima hitove koje imaju milionske preglede. Uvek oduševi svojim modnim izborima, ali ona ne krije da voli da kupuje na sniženju:

- Kad sam bila skoro u Beču poslednji put sam kupila nešto na sniženju. I to sam dosta stvari kupila na sniženju, bilo je veliko sniženje. Evo, baš ove farmerke sam kupila! - otkrila je za "Blic", pa dodala:

Pročitajte još: Viki Miljković u KUPAĆEM SA LEOPARD PRINTOM I PIRSINGOM NA PUPKU: Pevačica u retko viđenom izdanju (FOTO)

- Farmerke su moj omiljeni komad garderobe. U raznim modelima. Nosim više puta iste stvari. Recimo, cipele i torbe, to uvek ponavljam. Haljine su druga priča, sarađujem sa dosta kreatora, pa mogu stalno da menjam - priča pevačica. Svoju odeću deli sa mamom, a ne krije da Ceca stalno pozajmljuje od svoje ćerke:

- Stalno to radi. Na poslednjem snimanju za "Zvezde Granda" nosila je moju torbu. Mi to tako delimo sada. Ne kradem samo ja od nje - objašnjava Anastasija.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU