· · Komentari: 0

"Moj tata prodaje toalet papir na pijaci": Rada Manojlović otkrila nepoznate DETALJE o svojoj porodici

Pevačica je ponosna na svog oca

1668510061_Foto-Ataimages.rs-Rada-Manojlovic.jpg
Foto: Ataimages.rs

Pevačica Rada Manojlović je otkrila čime se njen otac bavi. On se ovim poštenim poslom bavio pre nego što je Rada uopšte postala popularna.

"Moj tata prodaje toalet papir na pijaci. I ne samo to, već i hiljadu nekih drangulija, baterije za satove, sijalice, boce za plin... Različite sitnice. Naravno, ne mora da radi i već 15 godina ga molim da prestane, ali on ne želi. Voli da ima posao i svoj dinar. To ga održava u životu. Bavio se time i pre nego što sam postala popularna", napisala je pevačica na Tviteru.

Pevačica je ispričala jednu anegdotu vezanu za njega i istakla kako on najviše voli da se druži sa ljudima.

"NJemu je na prvom mestu druženje sa ljudima, jer to obožava. Oni na pijacu donose gibanice, plin da kuvaju kafu, a često prave i gulaš. Ma moj ćale je legenda kakve nema! Jednom je bila ciča zima, svi u debelim jaknama, a on kuva gulaš", otkrila je Rada.

Pročitajte još: Već NOVI DEČKO: Žizel Bundšen fotografisana na odmoru sa novim muškarcem, izgleda da je brzo PREBOLELA Toma Brejdija (FOTO)

Kaže da je jedva čekala pijačni dan pa su zbog toga momci dolazili i kupovali kod njega, čak i stvari koje im ne trebaju.

"Ja sam jedva čekala pijačni dan, jer je za mene bio veliki doživljaj kada me tata povede sa sobom. Najbolji pazar je imao kada smo sestra Maja i ja stajale pored njega. Dolazili su seoski momčići koji su kupovali od njega i ono što im ne treba. Tata je bio ponosan na ćerke. Čak je lepio moje postere na kombi iz kog je prodavao dok sam se takmičila u 'Zvezdama Granda'. Bio je glavna faca", zaključila je pevačica jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.