Mila Kunis i Ešton Kučer iznenadili odlukom: Decu kupaju tek kad počnu da smrde, a sada je usledio još jedan šokantan potez

Jelena Blažić

17. 11. 2022. 000000 15:30

Foto: EPA

Ešton Kučer i Mila Kunis, iznenadili su sve, kada su nedavno izjavili da svoju decu kupaju tek kada "počnu da smrde" ili budu baš prljava.

Pročitajte još: MEGA POTEZ: Megan Markl i Princ Hari planiraju veliki NOV PROJEKAT, pogledajate o čemu se radi!

- Nisam imala toplu vodu dok sam odrastala, pa se nisam svakako mnogo tuširala - rekla je u jednom intervjuu Mila Kunis i otkrila da decu nije kupala kada su bili bebe.

- Nisam bila onaj roditelj koji kupa novorođenčad, nikad - rekla je glumica, a Ešton se nadovezao:

- Ako vidim prljavštinu, okupaću ih. U suprotnom, nema poente.

Ipak, uprkos ovim izjavama koje su naišle na oštru osudu, glumački par otišao je korak dalje, pa će njihovo dvoje male dece učestvovati zajedno sa svojim tatom na maratonu od pet kilometra, a glumac ih uveliko priprema za taj događaj.

- Oni žele da trče maraton i danas je počeo da trenira našu decu da trče. Danas su trčali pola milje. Jako je slatko - rekla je Mila, piše Stil kurir. 

Ova njihova odluka, ponovo je naišla na osudu, gde su ljudi komentarisali da takva dešavanja nisu za malu decu i da je to ozbiljna kilometraža, dok su se drugi pitali da li će okupati decu nakon maratona.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU