· · Komentari: 0
SLAVLJE

Ešton Kučer proslavio rođendan, a Mila Kunis se sakrila u orman! (VIDEO)

Ešton Kučer je Vodolija i 7. februara je proslavio 43. rođendan.

1612946092_MIlaKunisss.PNG
Foto: Instagram/ screenshot aplusk

Mili Kunis (37) je, definitivno, dosadila izolacija. Juče je u intervjuu za čuveni tok-šou program The "Ellen DeGeneres Show" nasmejala celu Ameriku. Intervju je dala od kuće, a nosila je biciklistički šorc i mislila je da to niko neće primetiti.

Pročitajte još: BRILJANTIN proglašen za seksistički film! Olivija NJutn Džon odbrusila kritičarima!

Međutim, Elen gostima daje zadatke, pa kada je Mila Kunis morala da "zaigra" svi su videli njen "autfit". To nije jedini Milin gaf proteklih dana. Ona je viđena na ulici kako u džins vrućim pantalonicama. I to nije sve, u poslednje vreme svi prozivaju Milu Kunis da polako, ali sigurno, sve više liči na Demi Mur, bivšu ženu njenog supruga.

Mila Kunis sve više liči na Demi Mur...

Ešton je, inače, 7. februara proslavio 43. rođendan u krugu porodice sa sinovima Vajat (6) i Dimitri (4). On se pohvalio i novom reklamom koju je sa suprugom snimio za čips. Mila Kunis je u intervjuu objasnila kako je došlo do saradnje:

Pročitajte još: Ovo niste znali: Evo ko je trebao da igra Anđela u filmu "MI NISMO ANĐELI" , ali je odbio tu ulogu!

- Mi nikada ne radimo zajedno, ali bilo je zabavno - kaže Mila Kunis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

Reč je o humorističnoj reklami "Nisam ja" koju su snimali na temu "Evo šta se dogodi kada Milu Kunis i mene zaključate tokom pandemije". Mila jede čips i krije se od Eštona, a on je lako nalazi, jer ona prstima svuda ostavlja masne tragove...

Pročitajte još: Evo kako će izgledati novi DžOKER, a glumiće ga ovaj glumac (FOTO)

- Kada su nam ponudili da za dva dana snimimo reklamu, prvo sam pomislila, "godinu dana smo zaključani sa decom, sloboda!" i odmah smo prihvatili - zaključuje Mila.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.