Oglas
· · Komentari: 0

"Evo ovako se ja kupam": Nakon što je udario grom, RADA MANOJLOVIĆ spremila kupku na svoj način i nasmejala pratioce (VIDEO)

Pevačica je i ovaj put oduševila pratioce

1658990923_rada_manojlovic_28062019_0010.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Pevačica Rada Manojlović sinoć je objavila video snimak na svom Instagram profilu i nasmejala sve svoje pratioce.

Naime, nju i njenu sestru Mariju juče je zadesila neprijatna situacija kada je grom udario u Sjenici, te je njima u kući nestalo struje pa su morale da se snađu za kupanje.

NJena sestra je na početku detaljno objasnila ovaj postupak, a Rada ju je kasnije snimala dok se kupala u tuš kabini.

Pročitajte još: Ovo niko nije OČEKIVAO! Pevačica Milica PAVLOVIĆ na koncert izašlu ovom ODEVNOM KOMADU pa naišla na OVACIJE (FOTO)

-I evo nas u Sjenici. Pripreme za kupanje, pošto nam je danas udario grom. Najnovija metoda, opuštanje vrelom vodom iz šerpe. Dve šerpe vruće vode, jedna hladna i jedan da se meša. Sad će sestra da me poliva kao kad smo bile male - poručuje pevačicina sestra, nakon čega je ušla da se kupa, a Rada je poručila:

Foto: ATA images

-Evo ovako izgleda kad se kupam. Gde deca nisu besna, ni kuća nije tesna. Molim lepo - zaključuje Rada.

 

Pevačica je poznata po tome da svaku situaciju zna da preokrene u šalu, a to je dokazala i ovaj put.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas