Moguć razlog zbog kog je omiljeni MOĆNI RENDŽER izvršio samoubistvo: Da li je ova situacija prethodila tragediji?

Jelena Blažić

23. 11. 2022. 000000 09:18

Foto: Profimedia

Zvezda serije "Moćni Rendžeri" Džejson Dejvid Frenk, kako su naveli strani mediji izvršio je samoubistvo, nakon što se u subotu navodno posvađao sa  suprugom Tami Frank.

Pročitajte još: Sin Marine Tucaković ponovo provocira Jelenu Karleušu: Objavio sliku "savršenog para" (FOTO)

Tami je u avgustu podnela zahtev za razvod od glumca. NJih dvoje su se u petak našli u različitim sobama u jednom hotelu, ali uprkos činjenici da su bili odvojeni, svađa nije izbegnuta. NJih dvoje su se toliko raspravljali, da je moralo da interveniše i osoblje hotela.

U izveštaju policije se navodi iako su trenutno prekinuli svađu, nakon nekoliko sati ponovo su započeli, ali je tada Tami izbacio iz svoje sobe i zaključao se. Ona je oko 5 sati ujutru pozvala policiju, kako bi proverili da li je sve u redu sa njenim bivšim mužem.

Nakon tragedije koja se dogodila, Tami je putem društvene mreže Instagram, odala počast preminulom suprugu.

- Gubitak moje srodne duše - napisala je uz zajedničke fotografije i dodala: - Džejsone, ne mogu dalje bez tebe! Ti si moj svet! Da, imali smo svoje borbe kao i svaki brak. Ali pre nekoliko meseci oboje smo se složili da vredi spasiti. Duboki razgovori, ranjivost, oproštaj sa obe strane. Duboko sam izgubljena, povređena i potpuno uništena. Izgubila sam svoju jedinu pravu ljubav. Ja sam tvoja zauvek "petarda"beba...dok ne budemo ponovo zajedno - napisala je uz emotikon slomljenog srca.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU