Oglas
· · Komentari: 0

Horor priče "MOĆNIH RENDŽERA": Većina je doživela tragičnu sudbinu, a mnogi više nisu među živima

Popularnu seriju 90-ih kao da je pratilo prokletstvo

1661929806_rendzeri.png
Foto: Printscreen/ Instagram - mighty_morphin_power_rangers
Oglas

S vremena na vreme prisetimo se starih serija i filmova, a potom zapitamo gde su glumci koji su glumili u istima i šta danas rade? Sudbina koja je zatekla veći deo ekipe popularne serije “Moćni rendžeri” je u najmanju ruku bizarna i skandalozna. Ali hajde da krenemo od početka.

U početku ih je bilo šest. Žuti, plavi, zeleni, crveni, rozi i crni Moćni rendžer.

Gde su i šta danas rade? 

Tuy Trang je glumila žutog rendžera po imenu Trini, bila je deo serije od 1993. do 1994. i učestvovala u snimanju 81 epizode. Tuj Trang nažalost više nije s nama, poginula je sa samo 27 godina u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 2001. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julio García (@wakaru01)

Tu je i Ričard Dženel poznatiji kao Erni koji je bio deo serije od 1994. do 1997. godine. Uvek srećan i pozitivan vlasnik centra za mlade u stvarnom životu borio se s raznim zavisnostima među kojima je pušenje i neumerenost u hrani. Upravo je zbog toga napustio seriju ne bi li se suočio sa svojim problemima i rešio ih. Izgubio je 40 kilograma, a onda je 2008. godine, sa samo 47 godina, preminuo od srčanog udara.

 

Još jedan glumac iz Moćnih rendžera preminuo je od srčanog udara i to u 43. godini života. Robert L. Manahan koji je u seriji igrao Zordona, velikog plutajućeg lika koji je zapravo stvorio Moćne rendžere.

Ali, to nije sve. Bob Papenbruk koji je davao glas nizu likova u seriji umro je od posledica hronične bolesti pluća, a od upale pluća preminula je i profesorka Phenomenusa.

Erik Frank koji je glumio Dejvida Truharta, umro je sa samo 29 godina od nepoznate bolesti. Rikard Rabago koji je glumio majstora Lija umro je prirodnom smrću, a Moris Mendoza koji je glumio Ričija umro je u 39. godini, Uzrok smrti: nepoznat.

Nažalost, bolje nisu prošli ni glumci koji su glumili likove u manjim ulogama među kojima Alisa En Smego koja je glumila Šonu. Ona je počinila samoubistvo.

Glumac Ostin Sent Džon, poznat po ulozi prvog Crvenog rendžera u seriji “Moćni rendžeri”, uhapšen je zajedno sa još 17 osumnjičenih za prevaru u kojoj su navodno pribavili 3,5 miliona dolara. Sent Džon, čije je pravo ime Džejson Lorens Gajger, priveden je i optužen za zaveru s ciljem da sprovede lančanu prevaru. Ukoliko bude osuđen, preti mu kazna od 20 godina u federalnom zatvoru.

Da nisu sve životne priče Moćnih rendžera tragične, pokazuje Ejmi Džo Džonson, koja je svetsku popularnost stekla kao rozi rendžer. Oprobala se i kao režiser, a neka od njenih ostvarenja su Tammy’s Always Dying, Bent i The Space Between. Malo toga se zna o njenom privatnom životu, osim da ima jednu ćerku i već neko vreme uživa u novoj ljubavi.

 

Među ekipom Moćnih rendžera bilo je i ubica. Rikardo Medina Džunior koji je glumio u 40-ak epizoda kao lik imena Kol Evans, mačem je usmrtio svog cimera i tvrdio da je to učinio u samoodbrani.

Skajlar Deleon koji se u jednoj manjoj ulozi u seriji pojavio još kao dete, kada je odrastao, pretvorio se u psihopatu koji je ubio bračni bar pretvarajući se da želi da kupi njihovu jahtu. Zavezao ih je za sidro i bacio u more. Kasnije je priznao još jedno ubistvo i osuđen je na smrt, piše Cracked.

Zapažene uloge u seriji su ostvarili i Džejson Dejvid Frenk (zeleni rendžer), Valter Džons (crni rendžer) i Dejvid Jost (plavi rendžer).

Džejson Dejvid Frenk, glumac koji je od 1993. do 1996. godine igrao Tomija Olivera, zelenog, a potom i belog rendžera u seriji “Moćni rendžeri”, razveo se posle 19 godina braka. Čuveni Frenk je pre 5 godina izbačen sa premijere filma “Moćni rendžeri” u kojem se pojavljuje. Glumac i MMA borac je samo želeo da snimi reakcije publike u sali.

– Ja sam lik iz filma koji je želeo da snimi reakciju publike kada se Ejmi i ja pojavimo na čas. Čim su se naši likovi pojavili na platnu, došli su momci iz obezbeđenja i izveli me napolje – rekao je Frenk medijima.

Pročitajte još: Hteli su da slikaju MRTVU DAJANU, a onda se dogodilo nešto zastrašujuće: "Pogledao sam u princezu, a njene trepavice su se POMERILE"

Dejvid Jost, glumac koji je igrao originalnog Plavog rendžera u seriji “Moćni rendžeri”, otkrio je da je razmišljao o samoubistvu jer ga je ekipa serije maltretirala.

Svu svoju energiju posvetio je karijeri i bio presrećan kad je prošao audiciju za ulogu Bila Krenstona, Plavog rendžera. Iako je serija ubrzo postala pravi hit, Dejvidovi holivudski snovi uskoro su postali noćna mora. Kako je popularnost serije rasla, tako su i glasine o njegovoj seksualnosti počele da kruže po Holivudu sve više, da bi na kraju došlo dotle da čitava ekipa iz serije počne da ga maltretira i naziva pogrdnim imenima.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas