Dženifer Lopez opisuje prvi Božić sa Benom Aflekom: Imali su temu večeri i udružili porodice (FOTO)

Kristina LJubisavljević

28. 12. 2022. 000000 20:00

Foto: Profimedia

Dženifer Lopez podelila je sa fanovima uvid u prvi Božić sa suprugom Benom Aflekom.

Napravila je tematsku proslavu u vezi sa simbolikom kolibrija, koje vidi kao simbol ljubavi.

- Za mene su kolibri glasnici ljubavi. Veoma su okretni. Oni su i najbrža ptica, ali uvek imaju vremena da stanu, pojedu nešto slatko i pomirišu ruže. Poistovećujem se sa njima, ali više od svega, kad god ih vidim, osećam se kao da je to Božji znak da će sve biti u redu. Dakle, ove godine sam odlučila da će kolibri biti savršena tema - rekla je Dženifer prenosi Mirror.

Pročitajte još: Džesika Alba u šik izdanju dok završava prazničnu kupovinu: Ako želite ležernost i eleganciju, ovo je recept (FOTO)

Objasnila je i da su ona i Ben rešili da ove godine udruže porodice i svi zajedno proslave praznik:

- Udružili smo porodice, udvostručili ljude, udvostručili zabavu, udvostručili ljubav, udvostručili poklone i utrostručili haos! Takođe sam odabrala boju kolibrija i za haljinu. Imala sam je u ormanu, kupila sam je pre godinu dana i čekala savršenu priliku da je obučem.

Dženifer i Ben venčali su se u julu ove godine, najpre u Las Vegasu na intimnom venčanju, a onda su napravili trodnevno venčanje u Benovoj kući na jezeru. Dženifer deli blizance Emu i Maksimilijana (14) sa bivšim suprugom Markom Entonijem. Ben je otac troje dece: Vajolet (17), Serafine (13) i sina Semjuela (10), a dobio ih je u braku sa glumicom Dženifer Garner.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU