Oglas
· · Komentari: 0

Ana Ivanović u slojevitom stajlingu: Kombinacija ovih komada odeće idealna je za dane pred nama (FOTO)

Ana Ivanović voli klasičnu modu

1671788799_69f4504d720f87371d933652ac103cf081f62c77.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Nekadašnja svetska teniserka broj jedan, Ana Ivanović, važi za jednu od sportistkinja sa stilom. Ana je uvek bila na strani klasike, a pronašla ju je i u zimskim komadima odeće.

Naša teniserka zna kako da ponese idealan spoj odeće za dan, pa je sigurno bila primećena i na božićnoj pijaci koju je nedavno posetila. Slojevito oblačenje idealno je za hladne dane. Tako je Ana obukla sivu rolku uz karirani sako. Ovo je kombinacija koja je idealna za elegantan zimski izgled, biće vam toplo, a u isto vreme ćete izgledati i lepo stilizovano.

Pročitajte još: VODENA HALJINA: Kada bi haljina mogla da se napravi od vode, ona bi verovatno izgledala ovako! (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Neutralnim tonovima dodala je ljubičasti kaput, pa ukoliko ste i sami želeli da ponesete kaput jarke boje, Anin izgled može da vam posluži kao inspiracija.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas