Oglas
· · Komentari: 0

Lili Kolins na njujorškoj premijeri serije: Pokazala kako se nose crne unihop čarape (FOTO)

Glumica Lili Kolins zauzima veliku pažnju od kad je izašla nova sezona serije u kojoj ima glavnu ulogu

1671879164_Untitled.jpg
Foto: Instagram/printskrin/ Lily Collins
Oglas

Lili u seriji tumači ulogu simpatične Emili koja pokušava da se prilagodi Parizu, pa se tako o njenim stajlinzima govori nakon svake epizode. Glumica i privatno voli modu, prati trendove i obožava da spaja nespojivo.

Nedavno je imala promociju serije u NJujorku, a o njenom izglasku na crveni tepih i dalje se govori. Može se reći da je Lili inspiraciju za važno pojavljivanje pronašla u bezvremenskom stil Odri Hepbern. Glumica nosi belu mini haljinu,dugačkih rukava, a kako je decembar ponela ju je uz crne unihop čarape. Ostatku izgleda dodala je  svetlucave cipele sa platformom.

Pročitajte još: Ana Ivanović u slojevitom stajlingu: Kombinacija ovih komada odeće idealna je za dane pred nama (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Kosu je skupila u visoku punđu sa puštenim šiškama, potpuno u duhu čuvene Odri iz filma "Doručak kod Tifanija".

Ukoliko vam nedostaju ideje za novogodišnji stajling, Lilin sklop garderobe bi mogao da bude odlična inspiracija. Pokazal je da crne unihop čarape odlično idu uz bele haljine, a ako im dodate i svetlucava note, postići ćete pun pogodak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas