Kim Kardašijan - STROG POSLODAVAC: NJeni zaposleni moraju da nose UNIFORME

Magazin Praksa

29. 12. 2022. 000000 14:30

Photo: Shutterstock

Medijski mogul Kim Kardašijan(42), tokom intervjua u podkastu Endži Martinez, otkrila je puno intimnih detalja. Govoreći koliko joj teško pada zajedničko roditeljstvo sa Kanjeom Vestom, Kim se čak i rasplakala.
Teme za razgovor bile su i njena karijera u pravosuđu, kao i estetika i energija njene kancelarije.
Kim je govorila da je svoj poslovni prostor uredila kao i svoj dom- u minimalističkom i monohromatskom stilu.

Pročitajte još: Kim Kardašijan o zajedničkom roditeljstvu sa Kanjeom: "Moram da imam taj osmeh na licu i da puštam njegovu muziku"

Zbog ove posvećenosti tom stilu, njeni zaposleni takođe imaju veoma striktan dres- kod. U jednom momentu razgovora, Kim je dobila pitanje da li svi koji rade kod nje moraju da budu slično obučeni, i da li je ovo namerno. 
- Apsolutno, rekla je Kim- imaju uniforme. Nije to kao ''hej, ovo je tvoja uniforma'', više je kao dozovljena paleta boja. Imam priručnik, dodala je ona.

Zatim je u daljem razgoivoru navela koje su boje dozvoljene, koje njeni zaposleni mogu da nose:

- Sive, tonovi sive, crna, teget, bela, krem i kaki. Mislim, možemo da se zadržimo kod svih neutralni boja. Nema puno blokiranja boja, navela je ona.

Pročitajte još: KARDAŠIJAN-DžENER STIL: Kris Džener i ostatak porodice, GALA proslavom obeležavaju Božić svake godine (FOTO/VIDEO)

Strogo ili ne, tek Kim je navela da je ljudima bilo u redu da se tako oblače, te da ih takav stil čini da se osećaju ''zen'', kako su se sami izjasnili. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU