Oglas
· · Komentari: 0

"PREMRŠAVA JE": Kloi Kardašijan ZABRINULA fanove izgledom, haljina pokazala sve (FOTO)

Kloi Kardašijan, Kris Džener i Kendal Džener izašle su na večeru u Zapadni Holivud. Kloi je izgledala zapanjujuće u haljini od lateksa

1654585673_pjimage---2022-06-07T090730.043.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Rijaliti zvezda Kloi Kardašijan izazvala je zabrinutost među svojim fanovima nakon što je izašla u "goloj" haljini od lateksa.

Kloi (37), izgledala je zapanjujuće dok je uživala u večeri u Zapadnom Holivudu sa svojom majkom Kris Džener i njenom sestrom Kendal Džener.

Ona je prošetala bez grudnjaka u haljini od lateksa od Atsuko Kudoa koja je naglasila njenu sjajnu figuru. Kosu je oblikovala u opuštene kovrdže i razdvojila je na stranu i zaokružila izgled sa Fendi torbicom i velikim naočarima za sunce.

Pročitajte još: (JELOVNIK) TRODNEVNI DETOKS: Podmlađuje i tera upale iz organizma - bićete NOVA OSOBA

Porodica, bez nekoliko članova ekipe Kardašijan-Džener, večerala je u restoranu slavnih Craig's.

NJene slike su podeljene na stranici obožavatelja na Redditu, gde su neki korisnici raspravljali o njenoj težini.

„Izgleda mi uznemirujuće mršavo“, istakao je jedan korisnik.

Drugi je dodao: „Prokletstvo, nisam shvatao koliko je zapravo mršava… mogla bi da postane legitiman model.“

„Premršava je“, jednostavno je napisao drugi.

Međutim, mnogima se dopalo kako izgleda i pohvalili su sestru, rekavši da ona „najbolje izgleda“ među braćom i sestrama.

„Iskreno mislim da je trenutno najlepša sestra koju prati Kendal“, rekao je jedan korisnik.

Jedna je napisala: „njeno telo kida, mrzim haljinu, ali joj dobro stoji“.

Kloi voli da vežba i ima ličnog trenera sa kojim vežba pet dana u nedelji.

Pročitajte još: Zavirite na BAJKOVITO ITALIJANSKO VENČANJE Kortni Kardašijan: O njenoj venčanici će se pričati! (FOTO)

Ona ima teretanu u svom raskošnom domu u Los Anđelesu i angažovala je Džoela Bouraimu da joj pomogne da postigne svoje ciljeve.

„Kloi ima punu profesionalnu teretanu u svojoj kući, tako da, naravno, imamo više tegova i opreme“, objasnio je za Žensko zdravlje.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas