DAME U ŽUTOM: Mnoge holivudske zvezde prošetale su crvenim tepihom u ovoj trendi boji (FOTO)

Magazin Praksa

15. 01. 2023. 000000 18:00

Photo: Profimedia

Mnoge poznate ličnosti prisustvovale su nedavnoj BAFTA žurci- čajanci (Tea party), održanoj u Los Anđelesu. Događaju su prisustvovala poznata imena iz filmske industrije, poput Kejt Blanšet, Brendona Frejzera, Anđele Baset i mnogih drugih.
Dosta stilista se odlučilo da za ovu priliku obuče zvezde u monohromne odevne kombinacije, a uglavnom su preovladavali crno-beli tonovi, sa ponekim izuzetkom crvene.

Pročitajte još: Dženifer Garner ne napušta praznični duh: Glumica sklopila sve boje (FOTO)

To pak nije bio slučaj sa Kejt Hadson, koja je svoju savršenu fit liniju istakla kratkim svetlucavim topom i midi suknjom žute boje, a preko svega je ponela kaput u sličnom tonu. Plavu kosu skupila je u romantičnu frizuru, a od nakita nosila je samo viseće minđuše. Zlatnim špic cipelama sa detaljima, naglasila je glamur.

Žuta boja odlično pristaje ovoj harizmatičnoj glumici, pa još uvek pamtimo savršenu žutu haljinu golih leđa iz njenog filma ''Kako izgubiti muškarca za 10 dana''.

Pročitajte još:  NEPO BEBE: Da li ste čuli za fenomen o kome se vode debate? Svi pričaju o NJIMA (FOTO)

Sa druge strane, Mišel Vilijams je ponela nešto svedeniju haljinu limun žute boje sa dugim rukavima, koja je dužinom i krojem podsećala na stil 60tih. Ona je nosila bob frizuru, koja će biti hit ove sezone, a na nogama je imala cipele sa kajševima i šnalom, boje kože. Od aksesoara, ponela je klač torbu svetlo žute nijanse.

Ovaj trend je ispratila i Keke Palmer, na dodeli AFI Awards, ponevši zanimljivu haljinu neon žute boje, sa dubokim šlicem,koja se oko vrata vezuje zelenim plastičnim detaljem u vidu ogrlice.

Foto: Profimedia

Nema sumnje, da su dame donele pravo osveženje na crveni tepih, a možda i postavile novi trend za proleće.

 

BONUS VIDEO: 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU