· · Komentari: 0

Kejt Hadson o odgajanju troje dece sa tri različita partnera: "Možda spolja ne izgleda tradicionalno, ali..."

Glumica Kejt Hadson ne mari za nepisana pravila, vodi se srcem i uživa u svakom danu

1669912457_profimedia-0731904902.jpg
Foto: Profimedia

Kejt je nedavno govorila o tome kako izgleda odgajanje deca koja imaju potpuno razlićite očeve. Glumica (43) deli 18-godišnjeg sina Rajdera sa bivšim mužem Krisom Robinsonom, 11-godišnjeg sina Bingama sa bivšim verenikom Metom Belamijem i četvorogodišnju ćerku Rani sa verenikom Denijem.

Pročitajte još: Kejt Midlton na košarkaškoj utakmici: Ponela najpopularniji materijal za hladne dane i oduševila sedeći u prvom redu (FOTO)

Kejt ističe da nije zabrinuta za konvencije, dodajući da je ponosna na način na koji njena "mešana" porodica funkcioniše. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

- Možda spolja ne izgleda tradicionalno, ali iznutra osećam da smo odlični. Jedinica koju sam napravila sa troje dece, sa tri različita oca ,je ozbiljno jaka jedinica, i to je naše. Ne zanima me forsiranje neke konvencionalne ideje o ljubavi ili braku. Moj cilj u životu je da želim da osećam ljubav i želim da dajem ljubav, ali sam i praktična, tako da, dan po dan - prenosi The Sunday Times.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Kejt se udala za frontmena grupe Black Croves Krisa u decembru 2000. pre nego što je dočekala sina Rajdera 2004. godine. Međutim, brak se završio razvodom 2007. godine. Glumica je počela da izlazi sa muzičarom Muse Metom 2010. godine, pre nego što je objavila veridbu 2011. godine. Nekadašnji par dočekuje sina Bingama kasnije iste godine, ali su 2014. objavili da se razvode. Nakon dve godine od razvoda počela je da izlazi sa ocem svoje ćerke Rani, Denijem.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.