Potpuni PROMAŠAJ! Ana Nikolić navukla na sebe neobičnu kombinaciju, pa naišla na RUŽNE KOMENTARE (FOTO)

Kristina Malešević

08. 05. 2021. 000000 12:00

Foto: Ataimages

Poprularna pop pevačica Ana Nikolić uživa u svom novom izgledu, skinutim kilogramima i savršenoj figuri kojoj je posvetila puno pažnje. Osim toga, Ana Nikolić poznata je i po dobrim stajlinzima i odevnim komadima koje kobinuje poput profeionalaca.

Pročitajte još: Viktorija Bekam otkrila o superzvezdi: "Spajs grls" su stvorile Bijonse!

Ipak, izgleda da ovo nisu Anini dani. Naime, popularna pevačica objavila je fotografiju u neobičnom izdanju, u kome izgleda kao da je izašla iz kuće u brzini i na sebe navukla prvo što joj je palo pod ruku.

Pročitajte još: Bujno poprsje i savršen struk: Sofija Milošević nakon osam meseci od porođaja pokazala savršenu figuru (FOTO)

Za ovo izdanje i dnevnu šetnju, Nikolićeva je ponela dugi, pleteni, svetlo braon ogrtač i ispod toga obukla crnu, mrežastu i providnu haljinu do članaka. Ipod haljine nazire se donji veš, a preko svega toga ponela je i tamno braon kaiš koji se nikako ne uklapa u odabrane odevne predmete.

Na sve to, ponela je i čizme iznad članaka, pre kojih pada crna mrežasta haljina. Iako volimo njena izdanja, moramo priznati da je ovo potpuni promašaj, kako su ga ocenli i njeni pratioci. "Stajling je bože sačuvaj", "Užasna si", samo su neki od komenatara njenih pratilaca.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU