· · Komentari: 1
ŠOK

Rasta je uhapšen u Beogradu, a ove stvari sigurno niste znali o reperu

Poznati reper uhapšen zbog posedovanja marihuane

1601651713_rasta.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Prva

Stefan Đurić Rasta, poznat je kao uživalac marihuane i često se u javnosti fotografiše sa džointom i propagira korišćenje trave.

Pročitajte još: Saša Kovačević progovorio o zdravstvenim problemima i zbog čega je morao na operaciju

Rasta, inače, puši džoint kako na svojim nastupima, tako i često u video materijalima koje kači na svoje društvene mreže. Često ga javnost osuđuje i kritikuje kao pogrešan primer mladima, a on za to ne mari. Jednom prilikom Rasta je čak rekao:

- Moje mišljenje je da travu treba probati sa 18 godina. Ja sam tu napravio grešku, bio sam mnogo mlad. Treba je probati kad si zreo i kad možeš da shvatiš šta je to. Stefan Đurić Rasta je prošle godine platio kaznu od 120.000 dinara jer mu je policija pronašla manju količinu marihuane prilikom rutinske kontrole saobraćaja. Rasta je pevač koji je od početka medijskog eksponiranj izazvao različita mišljenja, osude ali i podrške. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🏀 #1 🏀

A post shared by STEFAN (@stefanrasta) on

Rođen je 1989. godine u Prištini dok se kao mali preselio sa porodicom u Beograd gde je odrastao i gde danas živi i radi. Potiče iz veoma ugledne porodice intelektualaca u kojoj su vladali skladni međuljudski odnosi. NJegov otac je profesor filozofije na Filozofskom Fakultetu, a majka mu predaje na Fakultetu bezbednosti. LJubav prema rege muzici je nasledio od oca jer mu je on prvi pustio Boba Marlija. Pronašao se u ovoj muzici i životnom stilu koji on nosi tako da je usvojio rastafarijanstvo iz kog je izveo i svoje ime u medijskom pojavljivanju. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CAO JA SAM RASTA, VAS PROFERSOR ISTORIJE NA EKSKURZIJI 🖤💣🌴🌊❤️ ph by @el.bm_

A post shared by STEFAN (@stefanrasta) on

Sa 16 godina je započeo karijeru, dok je sa 17 postao urednik i voditelj radio emisije. Kasnije se posvećuje komponovanju i produkciji i tako sarađuje sa poznatim imenima domaće muzičke scene. Anu Nikolić je upoznao 2016. godine, ljubav su krunisali brakom i dobili ćerku Taru. 

Pročitajte još: Milan Popović ispričao DETALJE u vezi sa Severinom

NJegovo ime je često dovošeno u vezu sa konzumiranjem nedozvoljenih supstanci i alkohola.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.