Oglas
· · Komentari: 0
MUZIČKE ZVEZDE

RASTA na "aparatima"! ANA NIKOLIĆ nikada seksipilnija i izazovnija (FOTO)

Pevačica živi život punim plućima

1617400053_nikoli.png
Foto: InstagramScreenShot/ananikolicofficial
Oglas

Popularna pop pevačica Ana Nikolić uživa u svojim kilogramima i još bolje izvajanom telu, za koje se posebno namučila pre više od godinu dana.

Pročitajte još: Ružno pače iz kultne serije 90tih postala je prava LEPOTICA i očekuje ŠESTO DETE (FOTO)

Naime, pevačica je skinula više od 50 kilograma. I dok su mnogi spekulisali da nikada više neće vratiti liniju i izgled kao na početku muzičke karijere, Nikolićeva je dokazala da je sada u najboljim godinama.

Ana Nikolić nedavno je objavila seriju fotografija kojom je najavila svoju novu pesmu "Prolazi", ali nije smela ništa više da podeli sa pratiocima osim nekoliko stihova iz iste.

Pročitajte još: "Pristalica sam estetskih korekcija, ali samo kada su u meri": Aleksandra Prijović važi za pravu LEPOTICU, a priznala je da je radila na IZGLEDU (FOTO)

Sada, ponovo je oduševila svoje pratioce najpre savršeno iskombinovano pantalonama i bluzom od satena u pastelno roze bojoj. 

A samo nekoliko sati kasnije, objavila je i dve profesionalne fotografije na kojima izleda fenomenanalno, a pohale su stigle sa svih strana. Najpre je to uradila koleginica Katarina Živković, a potom i brojne druge kolege, saradnici i pratioci na mrežama. 

Pročitajte još: Da li ste ih PREPOZNALI? TUTNJILI su muzičkom scenom devedesetih, a njihove "GAĆE" ostale su neprevaziđene (FOTO/VIDEO)

Ana Nikolić očigledno uživa u svakom danu, u svojoj savršeno izvajano figuri i savršeno uklopljenim komadima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas