HOROSKOPSKI ZNACI koji imaju nepogrešivu INTUICIJU: Jedan od njih je ŠKORPIJA i s pravom je zovu "MALA SMRT"

Marija Obradović

28. 05. 2021. 000000 07:30

Foto: Printscreen Youtube/ Najbolji dijelovi Najboljih filmova

Škorpiju zovu i mala smrt

Na prvom mestu je Škorpija- dubok, jak i pre svega znak sa one strane života! Njeno celo biće je "intuicija". Škorpija je nepogrešivo oseća i ona je vodi kroz život. Za svaku odluku ili situaciju u životu ona pita intuiciju. Oseća je najviše u stomaku. Procena čovekа i situacije je nepogrešiva. Škorpiju još zovu i mala smrt

Ona se spušta do najdubljih odaja duše i pokreće mulj, na taj način ona svaki put "umre" jer kada kopamo po našoj dubini to nije nimalo prijatno... Često ostaje gorki ukus u ustima. To Škorpija zna i sa lakoćem je koristi.

Koliko je Škorpija brutalna, toliko su Ribe popustljive

Ribe- jaka intuicija kao i kod Škorpije ali pomešana sa osećanjima i dušom. Koliko je Škorpija brutala toliko je Riba slobodno možemo reći, paperije. Njena duša je krhka i mekana, a opet dovoljno jaka kao paukova mreža da izdrži sve udarce.

Ribe se vode intuicijom koja je pomešana sa empatijom. Tada one ulaze u svoj lični okean duše. U svakom lošem oni će pokušati da vide dobro. Umeju na kilometar da prepoznaju lošu osobu.

Strelac- večiti optimista, večiti Petar Pan sa jakom intuicijom. Strelac za razliku od Škorpije i Ribe intuiciju shvata kao dar koji ga tera napred.

Kada je oseti, a uglavnom je vezano za negativne stvari ili nesreću on je jednostavno posluša, ni za živu glavu ne ulazi dublje u nju (što bi Škorpija uradila) već mu je to signal da krene dalje i da ne okreće glavu. Zato za Strelca kažemo da je dete sreće.