Oglas
· · Komentari: 0

LJUBAVNI horoskop za JUN 2021! Ovo je mesec Blizanaca, a jednom znaku se sprema prava POMETNJA

Astrološka prognoza za svaki horoskopski znak u mesecu kada sve ide na bolje!

1621939658_jlo.JPG
Foto: YoutubePrintscreen/ Jennifer Lopez
Oglas

Pred vama je mesec pun preokreta, zato se pripremite!

Ovan- venera 2 juna ukazi u znak Raka. Bićete okrenuti porodici i sa partnerom ćete praviti planove oko uređenja doma. Imate jaku konekciju sa partnerom i uživate u ljubavi.

Krajem meseca će Pluton napraviti malu pometnju, bilo bi poželjno da nemate ispade ljubomore i da dobro razmislite pre nego što nešto kažete.

Bik- u prvoj polovini juna će biti nesuglasica sa partnerom jer će vam se pogledi i stavovi razlikovati. Vi ćete želeti pošto poto da ubedite partnera u vaše mišljenje. To može dovesti do ozbiljnih svađa. Ostatak meseca će biti mirniji ali ćete vi i dalje osećati napetu energiju.Samo odbrojite do 10!

Blizanci- ceo mesec će obeležiti izvanredno razumevanje sa partnerom. Svaki vaš kontak bio ljubavni ili komunikacioni će biti kao ples po oblacima. Lepa energija, razumevanje i ljubav vam boje mesec jun. Samo se opustite i uživajte.

Rak-poćetak meseca će biti u znaku ljubavi i podrške. Na taj način ćete partneru dati vetar u leđa i dolazi do ozbiljnih uvećanja prihoda. Imate zajednički cilj oko ulaganja novca. Sredina meseca i kraj će doneti male čarke ali vi ćete to mudro uspeti da preokrenete u vašu korist.

Lav- mesec će biti obojen izlascima i druženju sa zajedničkim prijateljima. Uživaćete u divnoj atmosferi. Partner želi promenu koju ćete vi u početku podržati ali kako vreme bude odmicalo vi ćete početi da menjate mišljnje o tome i tada dolazi do svađe.

Devica- imaćte prijatne i intimne romantične trenutke. Partnera ćete obasipati nežnošću kao i ona vas. Imaćete utisak kao da ste na samom početku odnosa ili kao da ste se ponovo zaljubili onako vatreno, mladalački.

Drugi deo ljubavnog horoskopa za jun pročitajte KLIKOM OVDE

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas