Budite ZGODNE kao najpozntiji TOP MODELI: Viktorijini anđeli jedu OVE UGLJENE HIDRATE svakog dana

Aleksandra Kolarevic

09. 08. 2021. 000000 19:00

Foto: Printskrin/Jutjub/Victoria Factory

Mnogi veruju da se modeli poznatog brenda "Victoria's Secret" zarad perfektnog izgleda odriču hrane poput hleba, pirinča i testenine.

Međutim, manekenke Džozefin Skriver i Jasmin Tukes otkrile su da ipak jedu određenu vrstu ugljenih hidrata, i to svakoga dana.

Pročitajte još: Haljina ZA SVE PRILIKE i SVA GODIŠNJA DOBA: PET načina na koje Parižanke nose čuvenu "SLIP" haljinu (FOTO/VIDEO)

Na Instagram profilu "JoJa" koje zajedno vode, manekenke dele savete o zdravoj ishrani, kao i vežbe za lep izgled, jer kada nisu na pisti, rade kao fitnes instruktorke.

U jednoj od poslednjih objava, manekenke su objasnile zbog čega je važno unositi ugljene hidrate svakog dana, i samim tim osporile mit da su ugljeni hidrati nepoželjni ukoliko želite da smršate.

"Uvek nas pitaju o ugljenim hidratima, a obe ih jedemo u velikim količinama", objašnjava Džozefin i dodaje da je to jako važno za energiju, posebno ako se mnogo trenira.

Ugljeni hidrati su značajan izvor energije.

Džozefin je upitala svoju koleginicu Jasmin da se odluči za jednu vrstu ugljenih hidrata koju bi mogla da jede do kraja života, a Jasmin je odogovorila da bi odabrala pirinač, budući da on ide uz sve.

Manekenka je istakla kako je zavisna od pirinča, koji ide i uz meksičku i uz korejsku i uz kinesku hranu koju obožava, te ga jede bar jednom dnevno.

Ipak, iako je pirinač nezaobilazna namirnica svakodnevne ishrane ovih top modela, testeninu ne jedu toliko često.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU