· · Komentari: 0
KOSA

Ovo su frizure koje daju VOLUMEN: Ako imate TANKU KOSU, ošišajte se OVAKO (FOTO)

Tanka kosa često izgleda beživotno, ali uz pravu frizuru može biti i te kako bujna.

1627817551_girl-924868_1920.jpg
Foto: Piksabej

Tanka kosa koja je duga i ravna često deluje beživotno. Pored toga, takva kosa se češće i masti, što iziskuje češće pranje i zahtevniju negu.

Kako bi tanka kosa bila praktična, predlažemo vam da je ošišate, a uz ovih pet frizura, tanka kosa će dobiti na volumenu, i neće biti toliko zahtevna za održavanje.

Pročitajte još: AKNE, MIGRENA, HERPES, PERUT su samo neki od razloga zbog kojih NE TREBA DA SPAVATE SA MOKROM KOSOM

Popularna kratka "dečačka" frizura

Kratku kosu nosile su mnoge poznate holivudske dame poput Viktorije Bekam, Natali Portman, Skarlet Džohanson, Kristen Stjuart, Hali Beri, ....

Za ovu frizuru prvo će se odlučiti dame koje vole da eksperimentišu sa kosom, jer treba hrabrosti da bi se duga kosa ošišala.

Bez obzira što je kratka, ova frizura daje licu mladalački izgled, i ističe jagodice i usne.

Takođe je vrlo jednostavna za održavanje - čak će i lepše izgledati ako ne bude "svaka dlaka na svom mestu".

Duži paž - "lob" frizura

Ako ipak volite malo dužu kosu i ne usuđujete se da se ošišate na kratko, duži paž odnosno paž do ramena koji se naziva "lob", idealan je za dame koje imaju tanku kosu.

"Lob" frizura se lako stilizuje - kosa će lepo izgledati i ako je ravna, dok će uz talase izgledati izazovno.

Pročitajte još: Za devojke koje ih vole, a ne žele da se ošišaju: Napravite LAŽNE ŠIŠKE za 2 minuta (VIDEO)

Takođe, uz ovu dužinu kose poželjna je i asimetrija - jedna strana da bude duža a druga kraća. Tako ošišana tanka kosa izgledaće bujnije, a frizura će vam uvek biti puna volumena.

Stepenasta duga kosa

Duga tanka kosa može imati volumen ako se ošišate na "stepenasto".

Takvim šišanjem kosa će dobiti mnogo slojeva, zbog čega je izgledati bujnije, a samim tim manje će se i mastiti.

Ovakva frizura takođe je jednostavna za održavanje, i ne zahteva feniranje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.