Četiri meseca nakon porođaja Gal Gadot ODUŠEVILA zavodljivom i smelom HALJINOM na crvenom tepihu (FOTO)

Aleksandra Kolarevic

06. 11. 2021. 000000 10:20

Foto: Profimedia

Gal Gadot, izraelska glumica i bivša misica koja je oduševila Holuvud ulogom "Čudesne žene", postala je majka po treći put ove godine u julu, kada je na svet donela devojčicu Danijelu.

Skoro četiri meseca nakon porođaja, lepa glumica se pojavila na premijeri novog Netfliksovog filma "Red Notice" u Los Anđelesu, i pozirala sa kolegama na crvenom tepihu.

Pročitajte još: Porodila se Gal Gadot: Holivudska glumica ćerki dala BIBLIJSKO ime koje ima jako značenje (FOTO)

Za ovu glamuroznu priliku, glumica se odlučila za smelu i zavodljivu crvenu haljinu sa šljokicama, koja ima dubok dekolte i šlic sa desne strane.

Svoj stajling za čistu desetku bivša mis Izraela upotpunila je elegantnom zalizanom bob frizurom, diskretnim nakitom i zlatnim sandalama sa tankim kaiščićima i visokom potpeticom.

Foto: Profimedia

Podsetimo, Gal Gadot je godinama u srećnom braku s izraelskim preduzetnikom Jaronom Varsanom, a upoznali su se 2006. godine preko zajedničkog prijatelja na zabavi u izraelskoj pustinji. Glumica je svojevremeno izjavila da se odmah zaljubila u svog muža i da je znala da je Jaron "onaj pravi".

Nakon dve godine zabavljanja, venčali su se u septembru 2008. godine, u velikom kongresnom centru u Tel Avivu. Danas žive na relaciji Izrael-Amerika, i ponosni su roditelji tri ćerke, Maje, Alme i Danijele.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU