Oglas
· · Komentari: 0
KRAJ LJUBAVI

Važili su za jedan od NAJSKLADNIHIJ PAROVA u HOLIVUDU: Glumica objavila sliku sa suprugom i ŠOKIRALA izjavom da se RAZVODE (FOTO)

Glumica Kejt Bosvort i reditelj Majkl Poliš bili su u braku osam godina.

1628254855_glumica.png
Foto: Printskrin/Instagram/katebosworth
Oglas

Vest da se razvodi poznata glumica je objavila na svom Instagram profilu, u opisu crno-bele fotografije na kojoj se ljubi sa suprugom. Iako su delovali kao jedan od skladnijih holivudskih parova, Kejt Bosvort i reditelj Majkl Poliš odlučili su da stave tačku na svoj brak.

Pročitajte još: Razočarao je žene širom sveta priznanjem da je GEJ, a sada je zvezdi serije "Bekstvo iz zatvora" USTANOVLJEN AUTIZAM

Glumica je takođe ispod fotografije napisala jako emotivan i dugačak tekst, koji tera suze na oči.

" - Hoćeš da podelimo burger? - Da

- A šta misliš o čaši viskija? - Da, da , da!

Početak je često najbolji deo ljubavi. Vatromet, magneti, pobuna - privlačnost. Signal za široko otvorene mogućnosti. Podelite burger s onim u koga se zaljubljujete i možete umreti srećni znajući da vam je to poslednji obrok. Kupite flašu viskija i podelite čašu, sipajte vodopad. Pustite savršenu pesmu na džuboksu i igrajte s nekim koga znate ceo život, iako ste se sreli pre nekoliko minuta", napisala je Kejt i dodala:

Zahvalni su jedno drugom zbog odluke da se rastanu.

"Bojimo se kraja, da izgubimo ono što smo želeli, da smo vezani za očekivanje ishoda. Veliko Nepoznato. Šta ako odaberemo da se ne bojimo, već da volimo. To je najdelikatniji i ranjivi poslednji deo plamička koji postaje nova, večna vatra. Možda će ovo zvučati čudno ostalima, nama je: istina.
Naša srca su puna, jer nikad nismo bili tako zaljubljeni i duboko zahvalni jedno na drugom kao u ovoj odluci da se rastanemo. Zajedno, tokom poslednjih deset godina, Majkl i ja smo birali ljubav svaki put. Naše oči se duboko gledaju, sada s više hrabrosti. U procesu otpuštanja, prihvatili smo da se ljubav ne završava. Povezanost ne nestaje. LJubav se produbi, a srce proširuje", napisala je iskreno glumica, i zaključila:

"Slede nam pozivi u 4 ujutru. Razmenjivaćemo pesme, smejaćemo dok planiramo zajednički film i sarađivaćemo. Verujemo da su najbolje ljubavne priče one koji nadiđu očekivanja. Čast nam je bila da iskusimo ovakvu ljubav i nastavljamo da se divino lepoti evolucije ljubavi. To se desi kad dođemo do kraja nečega i shvatimo... tek smo na početku.

Ovo je ljubav. Pijemo u to ime. Kejt + Majkl"

Podsetimo, ljih dvoje upoznali su se 2011. godine na snimanju drame "Big Sur", gde je Kejt glumila, a Majkl režirao. Zaljubili su se na prvi pogled, a venčali posle 2 godine.

Kejt je pre braka sa režiserom bila u vezi sa Orlandom Blumom tri godine.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas