· · Komentari: 0
MODNA IKONA

Najjednostavnija CRNA HALJINA koja stoji SVAKOJ FIGURI: Anđelina Džoli ponovo ZABLISTALA na crvenom tepihu (FOTO)

Glumica je ponela komad koji nikada ne izlazi iz mode.

1635094105_profimedia-0639575640.jpg
Foto: Profimedia

Glumica Anđelina Džoli prošetala je crvenim tepihom u Rimu, na promociji svog filma "Eternals", a za ovaj događaj odlučila se za jednostavnu odevnu kombinaciju koja nikada neće izaći iz mode.

Iako je u poslednje vreme sve češće viđamo u svedenijim, jednobojnim kombinacijama, glumica nađe način da zablista, kao što je to bio slučaj i ovoga puta.

Pročitajte još: DETALJI PRAVE RAZLIKU: Anđelina Džoli diktira trendove - Boja haljine i nakit ZAPANJILI sve prisutne! (FOTO)

Tajna je u jednostavnoj i dugoj crnoj haljini na jedno rame.

Za razliku od prethodnog puta kada je njen nakit privukao veliku pažnju, Anđelina je ovaj autfit upotpunila jednostavnim ali efektnim svetlucavim minđušama, i neupadljivom narukvicom u sličnom fazonu, a kosa joj je neobavezno padala preko ramena.

Jedno je sigurno - ovakva jednostavna crna haljina nikada neće izaći iz mode, što zbog elegancije, što zbog kroja koji stoji svakoj figuri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MICA! (@soymicaeladelprado)

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.