Oglas
· · Komentari: 0
HOLIVUD

Haljina NEOBIČNOG KROJA koja ostavlja bez DAHA: Amal Kluni stajlingom ZASENILA sve prisutne na PREMIJERI (FOTO)

Amal Kluni je još jednom dokazala da je kraljica stila.

1633424351_profimedia-0636353155.jpg
foto: Profimedia
Oglas

Tokom protekle godine zbog pandemije nisu bila česta okupljanja na crvenim tepisima, zbog čega nismo imali prilike da vidimo za koje bi se odevne kombinacije holivudske zvezde odlučile.

Ipak, u vikendu za nama poznati glumac Džordž Kluni imao je premijeru filma "Tender Bar", na koju je poveo i svoju suprugu Amal.

Pročitajte još: DEMANTOVALI SVE: Amal Kluni ipak NIJE TRUDNA! Oglasio se poznati par povodom tvrdnje da će ponovo postati roditelji (FOTO)

Kao što se od nje to očekivalo, Amal je i ovog puta obukla haljinu kakvu do sada nismo videli, i uspela je da zaseni sve prisutne na premijeri. Za ovu priliku Amal se odlučila za svečanu crnu haljinu sa svetlucavim srebrnim motivima.

Iako materijal izgleda raskošno, kroj je taj koji ovu haljinu čini posebnom.

Haljina ima trenutno najmoderniji izrez - preko struka, zbog čega gornji i donji deo haljine izgledaju kao da su "sastavljeni" samo na sredini stomaka. Takođe, obod haljine je asimetričan - dramatično kratak na prednjem delu, a pozadi se prostire celom širinom.

Uz malu večernju torbu, elegantne viseće minđuše i sandale sa kristalima, Amal je upotpunila svoj glamurozni izgled sa crvenog tepiha.

Džordž Kluni nije mogao da skine pogled sa nje. Zaljubljeno je grlio svoju suprugu, u koju su bili uprti svi pogledi - i gostiju i paparaca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nawa3em (@nawa3emcom)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas