Pet vežbi uz koje ćete za 4 nedelje skinuti salo i oblikovati PLOČICE NA STOMAKU (VIDEO)

Kristina Malešević

05. 01. 2022. 000000 10:20

Foto: Pixabay

Salo na stomaku može da se nataloži kod svakoga, bez obzira na godine i pol. Ipak, postoje određene razlike u odnosu na te parametre.

Pročitajte još: Da li je i vama ovo previše DETINJASTO: Paparaci uslikali Dženifer Lopez, a jedan detalj oko njenog vrata NIKO NIJE OČEKIVAO (FOTO)

Masne naslage u ovoj regiji nastaju vremenom, talože se mesecima, nekada godinama dok ne počnu da nam smetaju. Uzroka za njihov nastanak ima više. Prvi uzrok  je svakako prekomeran unos hrane koja se akumulira kao masne naslage. Naš organizam na taj način svaki višak kalorija deponuje kao zlatnu rezervu za slučaj da iz nekog razloga hrana nije dostupna. Kako vreme prolazi, viškovi se dodaju i salo raste.

Pročitajte još: Nakon što su joj roditelji pronađeni mrtvi u domu, oglasila se popularna glumice: "Želim privatnost da tugujem"

Drugi, glavni razlog je povezan sa prvim, je  premalo fizičke aktivnosti. Kada ste aktivni, sagorevate kalorije pa tako ono što ste uneli kao višak neće moći da se nataloži. To znači da uživanje u hrani ne mora uvek rezultirati gojenjem, ali jedino pod uslovom da ste dovoljno disciplinovani da svaki prekomerni zalogaj “potrošite”.

Donosimo vam pet jednostavnih vežbi koje će preoblikovati vaše telo za svega četiri nedelje.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU