PROMAŠAJ ILI ORIGINALAN IZBOR? Otkrivene NEOBIČNE cipele koje je nosila snajka Bekamovih na venčanju (FOTO)

Jovana Pejinovic

12. 04. 2022. 000000 11:00

Foto: Profimedia

Američka milijarderka udala se za Bruklina Bekama, najstarijeg sina Dejvida i Viktorije Bekam, u subotu na venčanju vrednom 3 miliona funti.

Par je rekao „Da“ na spektakularnoj ceremoniji venčanja u kući porodice Pelc na obali okeana u Palm Biču – vrednoj preko 70 miliona funti.

S obzirom da je Nikolin tata - 79-godišnji biznismen Nelson Pelc, koji vredi oko 1,3 milijarde funti - platio račun, nije se štedelo.

Pročitajte još: Zavirite na RASKOŠNO VENČANJE sina Dejvida i Viktorije Bekam! (FOTO)

Dvadesetsedmogodišnjakinja je prošetala u svadbenoj haljini koju je dizajnirao Valentino. Haljina je imala čipkaste rukavice i dramatičan čipkani veo.

Uprkos haljini koja se spušta na pod, gosti i obožavaoci su počašćeni kratkim izgledom njenog nekonvencionalnog izbora kada su u pitanju cipele.

Izbijajući ispod haljine na jednom od snimaka koje je napravio Vog, koji je imao ekskluzivni pristup događaju, Nikola je nosila svilene Versaće platforme (možete ih videti na trećoj fotografiji u nizu).

Zvezdana lista gostiju ovog para od 300 ljudi uključivala je Gordona Remzija u prisustvu porodice. Među prisutnima je bila i teniska zvezda Serena Vilijams, kao i glumica Eva Longorija.

Pročitajte još: Dejvid i Viktorija IZABRALI STRANU u sukobu, pa dobili "ŠAMAR": Ovaj poznati par je ODBIO da dođe na venčanje njihovog sina

Dok su Bruklin i Nikola očigledno zaljubljeni jedno u drugo, piše se da su prihvatili savete svojih najbližih i potpisali predbračni ugovor.

Porodica Bekam vredi oko 343 miliona funti, dok Nikolini roditelji – američki magnat i investitor Nelson Pelc (69) i bivša manekenka Klaudija Hefner Pelc (67) – imaju ogromno bogatstvo od 1,2 milijarde funti.

Nikola i Bruklin su prvi put izašli u javnost kao par u novembru 2019. kada su se pojavile slike na kojima se grle nakon što su zajedno prisustvovali zabavi za Noć veštica.

BONUS VIDEO: