Oglas
· · Komentari: 0

KOSTIM DINOSAURUSA I PREVELIKO ODELO: Krtičar kažu da su ovo NAJLOŠIJI stajlinzi sa Gremi nagrada (FOTO)

Da li se slažete da su ovo najlošiji stajlinzi sa dodele Gremi nagrada?

1649061683_profimedia-0679461185.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Dodela Gremi nagrada održana je sinoć u Las Vegasu, a poznata je po tome što mnoge poznate ličnosti dolaze u najsmelijim stajlinzima. Tako se među mnogima od njih nađu i oni u izboru za najružnije obučnu poznatu ličnost.

Bili Ajliš i Džastin Biber predvodili su ovu listu prema modnim stručnjacima.

Pročitajte još: NAJLEPŠE HALJINE na dodeli Gremi nagrada 2022: Gracioznosti nije nedostajalo (FOTO)

Ajliš je pozirala na crvenom tepihu u potpuno crnoj kombinaciji. NJen zadnji deo haljine izgledao je kao ogrtač, a avangardni izgled dopunila je velikim čizmama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Džastin Biber prošetao je crvenim tepihom sa suprugom Hejli Boldvin Biber. Nosio je sivo odelo koje je izgledalo kao da mu je nekoliko puta veće. Dopunio je odeću roze pletenom kapom i crnim Balenciaga Crocs cipelama. Ideju za stajling verovatno je pronašao u trendu 90-ih, ali kritičari misle da je otišao predaleko. Rukavi Džastinovog blejzera bili su toliko dugački da su mu sakrivali ruke, čak i dok je grlio svoju ženu, Hejli Biber, koja je nosila elegantnu belu haljinu bez rukava.

Pročitajte još: Održane GREMI NAGRADE 2022: ONI su sinoć ušli u istoriju za doprinos muzici (FOTO)

Pevačica Taila Park izgledala je bukvalno kao dinosaurus u zelenom kostimu koji je imao šiljke na rukama, nogama i vratu. Parks je uparila jarkozeleni izgled sa žutim čizmama sa platformom koje su takođe imale zelene šiljke. Svemu je dodala i pletenicu u koja se završava šiljastom kuglu sačinjenu od kose.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pop Crave (@popcrave)

Mađu najlošije obučen našli su se i pevačica Ališa Gedis sa kapom napravljenom od zlatnih grana. Reper Jidenna nosio je stajling inspirisan 70-im, koji čini dugačka tunika i široke pantalone u cvetnom dezenu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prosper (@dreal_prosper1)

Zvezda društvenih medija Kajli Rej Hol pokazala je previše kože u crvenoj čipkanoj haljini.


Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas