Pet modela naočara za sunce koji su APSOLUTNI trend ovog leta: Upotpunite svaki stajling na originalan način (FOTO)

Jelena Knežević

01. 06. 2022. 000000 11:20

Foto: Unsplash

Leto nam je pred vratima, a dani su sve duži i topliji. Naočare za sunce nezaobilazan su aksesoar svih letnjih autfita. Osim što imaju važnu ulogu, štite nas od štetnog zračenja, one i upotpunjavaju svaku kombinaciju. Naočare daju posebnu notu, a pored širokog spektra izbora, teško je odlučiti koje najbolje odgovaraju našim crtama lica i stilu.

Ovo su jedni od najpopularnijih modela, koje nose i svetske zvezde.

1. Povratak žutih stakala

Žuto-narandžasta stakla nekada su bila vrlo popularna, a sada je uskledio povratak na velika vrata ovog starog trenda. Najpre su počele da ih nose zvezde poput Kim Kardašijan, da bi uskoro preplavile svetsko tržište. Trendseterke, influenserke i druge javne ličnosti poludele su za ovim modelom.

Pročitajte još: Krema, mleko, losion ili ulje za telo: Kada je najbolje koristiti svaki od proizvoda i šta bi trebalo da znate o pravilnoj negi kože

2. Mačkasti okvir

Nepogrešiv i omiljen izbor mnogih dama! Ovaj okvir je izuzetno ženstven i zavodljiv, a već neko vreme ne silazi sa prvih mesta po popularnosti. Ističe crte lica na najlepši način, pogotovo što ne zauzimaju veliki deo lica. Uklopljive su u svaku varijantu. Mnogo različitih oblika, boja i veličina ovog modela zadovooljiće svačiji ukus.

3. Avijatičarke

Ovaj model je vanvremenski i čini se da nikada neće izaći iz mode. Decenijama je jedan od najpopularnijih, a može se naći u različitim oblicima i varijantama. Savršeno pristaje i uz sportske, ali i uz elegantne kombinacije.

Pročitajte još: Vanvremenski trend: Letnje torbe koje možete nositi uz svaku kombinaciju (FOTO)

4. Neobični geometrijski oblici

Različiti i neobični geometrijski oblici noviji su trend koji postaje sve više popularan. Nepravilni oblici okvira totalno su drugačiji od onih na koje smo navikli, a čini se da su izuzetno efektne.

Pročitajte još: JEDNODELNI KUPAĆI KOSTIMI: Rešenje za sve tipove ženske građe (FOTO)

5. Mala stakla

 Bela Hadid, Kaja Gerber, Selena Gomez, Kortni Kardašijan samo su neke od najpoznatijih dama koje su poludele za naočarima manjeg oblika. Ovaj model bio je popularan ranih 2000-ih, a sad se vratio na velika vrata. Pravougaone ili okrugle, metalik ili mat - jednostavno, idu uz sve.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU