Oglas
· · Komentari: 0
moda

JEDNODELNI KUPAĆI KOSTIMI: Rešenje za sve tipove ženske građe (FOTO)

Ukoliko niste sigurni kakavi kupaći su idealni za vas, ovo je model sa kojim ne možete pogrešiti

1653639831_kupaci-2.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Počinje sezona kupaćih kostima, a to mnogim ženama predstavlja problem. Kakve god da ste građe i koji god nedostatak na svom telu želite da sakrijete, jednodelni kupaći su idealno rešenje. Osim što će lepo stajati svim pripadnicama lepšeg pola, oni su jako moderni i atraktivni. Pomoći će vam da istaknete delove tela koje želite.

Foto: Pinterest

Ipak, u odnosu na to kakav tip građe imate neki jednodelni kostimi će vam više, a neki manje odgovarati.

Ako ste građeni u obliku slova V ili "obrnuta piramida" izaberite model koji je asimetričan. Možete eksperimentisati. On može biti na jedno rame, imati dubok dekolte ili bretele koje se vezuju na vratu.

Građa u obliku slova A ili "piramida" zahteva model sa korset korpama. Može biti sa ili bez volana.

Ukoliko je vaša građa u obliku slova H ili "pravougaonik" najbolje je da se odlučite za kostim koji je prefinjenijeg kroja, izraženog dekoltea ili zanimljivog i upadljivog printa. Ako nosite veći broj možete se opredeliti i za trikini.

Žene koje su građene u obliku slova X ili "peščanik" treba da biraju modele sa kombinacijom materijala ili nekim isečenim, providnim delovima.

Dame sa građom slova O, odnosno "okruglom" se najčešće opredeljuju za ovaj model. On im lepo uobliči figuru i pokrije potrebne delove. Izaberite jednobojne modele koji imaju žičanu podršku i dekolte i ne možete pogrešiti.

Foto: Pinterest

Što se tiče boje, ako imate topao i taman ten bolje će vam stajati tople boje. Maslinasto zelena, bež, braon ili narandžasta, kao i šareni modeli će istaći vašu boju kose, očiju i tena. Ukoliko imate svetliji ten, kao i kosu i oči više će vam odgovarati hladnije boje poput plave, ljubičaste ili zelene. Bela i crna boja su izbor sa kojim nećete pogrešiti, kakav god ten da imate. 

Pročitajte još: Tri greške zbog kojih žene kupuju CIPELE koje im NISU POTREBNE

Iako se starije žene pre odlučuju za ovakve kupaće kostime, oni su veoma popularni i među mlađim generacijama. Veliki izbor, različite boje i varijante omogućavaju svima da nađu svoj savršeni model.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas