Oglas
· · Komentari: 0

Devojka oprala kosu micelarnom vodom i rezultat je fantastičan: Video koji je zapalio mreže (VIDEO)

Jedna korisnica TikTok mreže podelila je video koji je pogledalo preko milion ljudi

1653906480_velizar-ivanov-9nTxnFaSR_Q-unsplash.jpg
Foto: Unsplash
Oglas

TikTok je postao jedna od najpopularnijih platformi za deljenje raznoraznih trikova i isprobavanja različitih stvari. Postoji mnogo različitih videa koji se odnose na čišćenje, ali i na negu kose i kože. Posebno devojke isprobavaju najnovije metode negovanja.

Influenserke ali i ostale korisnice redovno eksperimentišu sa različitim proizvodima proveravajući kakvi su efekti novih tehnika. Naravno, i u ovom slučaju treba biti oprezan i pažljivo primenjivati određene savete i trikove.

Influenserka Ebi Jang izazvala je gomilu reakcija kada je objavila efekte pranja kose micelarnom vodom. Iako je primarna funkcija micelarne vode uklanjanje šminke i nečistoće sa lica, ona može dati dobre rezultate i kada je problem sa masnom kosom u pitanju.

Pročitajte još: HURGADA ILI KIPAR sa Wayout-om - Definitivno pravi izbor i najbolji odnos cene i kvaliteta (FOTO)

Ebi je došla na ideju da opere kosu ovim preparatom - nanela ga je pre prvog šamponiranja i utrljala u vlažni koren kose. Nakon toga je nastavila sa uobičajenim pranjem kose.

Međutim, iako je ova korisnica pokazala da je njena kosa bila znatno sjajnija, puna volumena i čistija, druge devojke nisu bile oduševljene ovom idejom. Tako je jedna devojka smatrala da se na ovaj način potroši previše micelarne vode, a druga da se sličan efekat postiže i sa šamponom sa micelarnom vodom.

Ukoliko nanosite micelarnu vodu na farbanu ne treba da brinete - ona neće oštetiti i uticati na vašu boju.

U vnastavku možete pogledati efekte pranja kose sa micelarnom vodom koji je isprobala inflenserka Ebi:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas