Jednodelni kupaći kostim je sve što vam treba: Ovih pet modela pristaju svakoj građi, a neverovatno su efektni

Jelena Knežević

11. 06. 2022. 000000 12:00

Foto: Pexels

Jednodelni kupaći kostimi sinonim su za eleganciju i sofisticiranost, a savršeno stoje svakom tipu građe. Ukoliko nemate bar jedan u svom garderoberu, predstavljamo vam pet varijanti jednodelnog kostima koji će privući sve poglede na plaži. U njima nikako nećete proći nezapaženo.

1. Model koji se vezuje oko vrata

Ovaj trend postao je izuetno popularan. Modeli kupaćih kostima koji se vezuju oko vrata i sa trakama oko struka našli su se u garderoberima najstilizovanijih dama. Sve je više i haljina i bluza koje su krojene u ovom stilu, a sad su stigli i kupaći kostimi.

Pročitajte još: Italijanska svila i Francuska čipka: VENČANICE o kojima maštaju mnoge devojke (VIDEO)

2. Svetlucavi materijali

Definitivno najupečatljivija varijanta! Svetlucavi materijali savršeno idu uz preplanulu kožu. Uz ovaj komad, postići ćete glamurozan izgled bez ikakvog dodatnog truda. Dobra stvar je što može da se ukombinuje i u autfite za večernje izlaske, sa jednobojom suknjom ili šortsem.

Pročitajte još: Imate TANKE USNE?: Par trikova koji će ih naglasiti i učiniti većim (FOTO)

3. Crno-bela varijanta

Ako ste ljubitelj jednostavnijih i klasičnih modela, ovo je idealan izbor za vas! Vrlo sofisticirani i elegantni, ovi kostimi mogu se uklopiti u svačiji ukus, a možete ih naći u različitim varijantama - sa jednom bretelom, vezivanjem oko vrata, trakama, bez bretela..

4. Izrezi na struku

Trend proreza na struku "prelio" se i na kupaće kostime. Neobični i nesvakidašnji prorezi na struku, daće poseban pečat vašoj pojavi na plaži ili bazenu. Savršeno razbijaju monotoniju i klasične model jednodelnih kupaćih kostima. Otkrivaju nešto više preplanule kože - sasvim dovoljno za zavodljiv,u ali ne i vulgarnu notu.

Pročitajte još: TOP 5 MASKI ZA LICE OD MEDA: Recepti za zdravu i blistavu kožu

5. Jarke boje

Gotovo najidealniji izbor za preplanulo telo. U pink, zelenoj ili žutoj boji - izaberite omiljene tonove koje će najbolje istaći vaš ten. Ove boje, više nego ostale, asociraju na leto, more i plažu.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU