Oglas
· · Komentari: 0
Lepota

Kako da skinete GEL LAK kod kuće? (FOTO)

Nemate vremena da odete na manikir, a gel je krenuo da se guli sa noktiju

1654674960_5f02459611c61f9c29b5250560e022c3.jpg
Foto: Pinterest
Oglas

Gel lak je postao sve češći izbor žena kada se odluče da odu na manikir. Danas svi negde žurimo, i ponekad ne možemo da odvojimo vreme za sređivanje noktiju. Takođe, jako je teško zakazati termin u poslednjem trenutku, a prosto ne možemo ići sa izguljenim noktima. Ukoliko dođete u takvu situaciju možete da skinete gel lak sami kod kuće.

Pročitajte još: Kada počinjemo da izgledamo staro? Ovo su prvih 7 znakova da je telo počelo da "propada" 

Evo šta vam je potrebno: 

turpija za poliranje noktiju
aceton
vata
aluminijumska folija
zaštitni bazni lak
ulje za zanoktice

Foto: Pinterest

Postupak: 

Morate biti oprezni i strpljivi kako ne biste oštetili nokatnu ploču. Nikako ne smete kidati gel lak sa noktiju. Gornji sloj gel laka ćete ukloniti turpijom. Potrebno je da turpijate nokat u jednom smeru dok on ne izgubi sjaj. Na taj način ćete skinuti površinski sloj gela. Zatim, namađžite nokat uljem za zanoktice, hranljivom kremom ili vazelinom, da biste ga zaštitili od isušivanja do kog može doći u narednim koracima. Na komadiće vate stavite aceton, tako da vata bude praktično natopljena. Vatu stavite na svaki nokat i uvijite aluminijumskom folijom. Dobro zategnite. Ostavite foliju na noktima 15 do 20 minuta. Ukoliko gel nije spao u potpunosti, ponovite postupak i zadržite foliju još par minuta. Nakon toga namažite nokte uljem za zanoktice ili kokosovim uljem, kako oni ne bi izgledali uništeno. 

Foto: Pinterest

S obzirom da sve žene vole da nokti izgledaju lepo i uredno, nemojte ići sa uništenim noktima i pružite im negu koju zaslužuju. Sve što je potrebno je da odvojite malo vremena. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas