Konstraktina pesma postala omiljena na svadbama: Pogledajte šta pevačica misli o tome

Isidora Čolaković

14. 07. 2022. 000000 21:00

Foto: Pexels, Ataimages.rs

Pevačica Ana Đurić Konstrakta stekla je ogromnu popularnost na ovogodišnjem takmičenju za pesmu Evrovizije. Ona je na ovom prestižnom muzičkom takmičenju ostvarila odličan plasman, a oduševila je i domaću i stranu publiku.

Uspeh pesme "In corpore sano" se nije tu završio. Ona je postala omiljena među ljudima različitog uzrasta, a Konstrakta i dalje dobija pohvale sa svih strana.

Pročitajte još: Anđelina Džoli prošetala sandale koje svaka žena treba da ima: Holivudska glumica postavila novi modni trend (FOTO)

Pesma sa prepoznatljivom koreografijom je počela da se naručuje na svadbama. Pevačica smatra da je ovo veliki uspeh i ona je ponosna što je to tako. Na veliko iznenađenje, pesma je postala hit i na romskim svadbama gde svi gosti ponosno izvode već uvežbanu koreografiju.

 

 
 
 
 

Prikaži ovu objavu u aplikaciji Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objava koju deli Grand tv (@grand_televizija)

"Mi smo sa najlepšim željama uspeli da uđemo u svadbeni repertoar, a poznato je da kada se to desi - uspeo si u životu. Jedino što ima male bizarnosti kada se na svadbi peva 'uvećana slezina', ali ne moramo da ulazimo sve vreme u višeslojnost značenja pesme, ona radi i na drugom nivou, jer ima i ritam i koreografiju" izjavila je Konstrakta u emisiji "Šta sam sebi i ko sam tebi".

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU