· · Komentari: 0

"I šta ćemo sad?!": KONSTRAKTA novim potezom zbunila sve (VIDEO)

Predstavnica Srbije nastupila u Hrvatskoj

1649685523_konstrakta.jpg
Foto: YouTube printscreen /HRT

Konstrakta je uveliko krenula na turneju pred sam odlazak u Italiju, gde će u maju ove godine, Srbiju predstavljati sa pesmom "In corpore sano" na ovom prestižnom takmičenju.

Pročitajte još: UHAPŠEN MUŠKARAC koji je NAPAO Snežanu Dakić: Biće podneta i krivična prijava

Pre nekoliko dana, imali smo prilike da vidimo, kako je izraelska publika dočekala našu predstavnicu, koja se na bini pojavila sama, a svojim nastupom izazvala je neverovatnu reakciju, dok je pesma prihvaćena na poseban način, a publika je zajedno sa Konstraktom izvela i upečatljivu koreografiju.

Naša predstavnica, otputovala je i u Hvatsku, ali je u komšiluku iznenadila i predstavila malo drugačiji performens. Naime, Ana je zajedno sa svojim članovima benda ovoga puta imala koreografiju, odnosno iako smo do sada viđali da na sceni sama pere ruke u lavoru, ovoga puta svi članovi su sedeli i radili isto što i naša predstavnica.

Konstrakta i pesma "In corpore sano", veoma dobro su prihavećeni i u našem "komšiluku", pa je hrvatska publika gromoglasnim aplauzom pozdravial predstavnicu Srbije.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.